Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona na rozstaju

kochanko mojego męża

Polecane posty

Gość zona na rozstaju

Kochanko mojego meża odezwij sie do mnie. Wiem czuje ze jestes on oczywiście twierdzi ze jestem jedyna chce sie rozwieść ale chce miec pewność ze dobrze zrobie. Potrzebuje pomocy w utwierdzeniu sie ze nie ma co ratować. Uwolnie i ciebie i mnie

Gość pewna kochanka
jestem, ale nie wiem czy akurat twojego męża. on to R.?

Gość zona na rozstaju
nie ale może jego żona tez tego potrzebuje

Gość malinka1111
Nie szukaj kontaktu z kochanka, tylko szukaj dowodow zdrady meza. Ona nie jest dla ciebie partnerem w niczym. Najlepszy jest detektyw. Wiem co czujesz i wspolczuje. Ale dopoki nie masz pewnosci - szukaj. Nie mozna zyc w klamstwie.

Gość vanderbilt
kochanka, to brzmi tak dziwnie, ale cóż, moja siostra była przez 3 lata kochanką swojego nauczyciela...

Gość o kurczę...
Mój jest na R. i jest podejrzany. :O

Gość pewna kochanka
o kurcze- z jakiej części kraju jesteś?

Gość malinka1111
Ale troche cie rozumiem. Tez chcialam wiedziec, kto to jest, chociaz nigdy nie chcialam jej poznac. A chcialam wiedziec, bo moj maz zapieral sie rekoma i nogami, ze on swiety, ze nigdy....hehehe.

Gość afiopas
moj ma na M jest za granica, ale jak przyjezdza sam do PL jestesmy razem, tylko kwestia czasu jak sie rozwiedzie, bo ma tylko slub cywilny. Ona go do tego zmusila i nie jest z nia szczesliwy. Dzieci nie ma i nie chce z nia.

Gość Kamsis
Każda kobieta może być potencjalną kochanką twojego męża.Może mówi prawdę i nie ma kochanki.....chyba podstawą dobrego związku jest zaufanie a ty mu najwyraźniej nie ufasz bo masz jakieś chore fanaberie. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość CCC ...
też jestem kochanką twojego męża :-)

Gość wariorka
heheheh ciekawe, jak sie kogos zmusza do slubu:):):)

Gość zona na rozstaju
cztaj ze zrozumieniem jak chce sie rozwieść znaczy nie ufam ale nie jest łatwo podjąć taką decyzje tym bardziej ze sa dzieci i kilkanaście lat razem chce miec ewność ze zrobiłam wszystko żeby ratować rodzine. Co do obiecanych rozwodów poczytaj oni zawsze przed żonami sie wypierają i nie planują rozwodów

Gość Kamsis
Myślę,że jesteś przewrażliwiona i wmawiasz sobie ze on cie zdradza. Pewnie zaraz stwierdzisz ze to ja jestem jego kochanka. Może zamiast myslec o rozwodzie powinnaś pomyśleć o odbudowaniu zaufania i o dzieciach.

Gość wariorka
Kamsis co ty mowisz, kobieto? Skoro autorka nie ma zaufania do meza, to na pewno ma ku temu powody. Z powietrza to sie nie biierze. I to nie odn powinna starac sie to zaufanie odbudowac, tylko maz.

Gość ależ sztuczny problem.
O co ci kobieto chodzi? Przecież on nie z mydła? A jak wraca zadowolony to i dla ciebie jest milszy- ja tak przynajmniej robię.

Gość Kamsis
Kto normalny szuka kochanki na forum?! Dla mnie to kretynizm. A to że jest milszy nie oznacza od razu że Cię zdradza. W sumie mogę nią być skoro tak bardzo tego potrzebujesz:) Pozdro:)