Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belson

gdzie kupić tanio bilety lotnicze?

Polecane posty

Gość belson

marzy mi się jakiś wypad dwuosobowy zagranicę na 2-3 dni. Gdzie kupujecie biety lotnicze tanich linii? Jak wbiję w googl tanie bilety lotnicze i wejdę na nająkoliwek stronę to mi wyskakują ceny pow 1000 zł! to są tanie linie? Obiło mi się o uszy, że może lecieć (gdziekolwiek) w dwie strony już za kilkadziesiąt 100 zł. Polećcie jakieś linie, strony, dajcie jakieś linki Z góry dziekuję

Gość Urodzinki halinky
To musi byv c promocja no i jak chcesz kupic z dnia na dzien to sa kosmiczne ceny. najlepiej kilka miesiecy przed planowanym lotem. ja kupiłam w amrcu jak leciałam w czerwcu i zapłaciła 390 a już kilka dni po mojej rezerwcji bilet ten sam kosztował 900 :o kupowałm na strobie esky.pl ale tam pobierają prowizje 90 zł. mozna tez kupic bezposrednio an stronie przewoznika ale wtedy opłaca sie w euro płącic bo przelicznik strasznie maja duzy :P

Gość Poziomka222
Ja bilety kupuję w http://www.whynotfly.pl/, a latam dość często, bo rodzine mam a USA i w Kanadzie. Tak wiec raz do cioci, a raz do kuzyna.

Gość csvgkmhl,
Ojojojoj.............100 zł za bilet "do Europy" to drogo............. :))))))))))))))))))) Odpusc chłopie, bo tam hotel kosztuje 100 euro. :) Jak 100 zł to drogo to co powiesz o cenach na Zachodzie.. :)

Gość gość
Jaki hotel? namiot się bierze, albo śpi na lotnisku. Na zachodnie hotele to tylko burżujów stać.

Gość gość
Mi się ostatnio udało znaleźć tanie bilety do Rzymu z Lotniska w Bydgoszczy. Lot trwa tylko 2,5 godzinki :)

Gość dipka
no walsnie i to jestg super! kurcze mam nadzieję ze jeszcze beda promocyjne loty - chcę jesienia z bydgoszczy lecieć i już zaczynam rozglądać się za jakimś dogodnym lotem!

Gość tellka
no a do Rzymu tylko 2,5 godziny z bydgoszczy. Dla pomorza jest to super rozwiązanie - możliwość żeby w krótkim czasie znaleźć się nad ciepłym morzem:) także fajna sprawa:)

Gość gość
mi się ostatnio udało bardzo tanio polecieć do Chorwacji z tym, że na bilet czatowałem dużo wcześniej. Jednak czas też ma tutaj duże znaczenie. Najlepiej korzystać z wyszukiwarki lotów eloty.pl bo jest najprostsza w obsłudze i największa szansa na znalezienie takich biletów w sieci :)

Gość gość
To bilety lotnicze możecie sobie zamówić poprzez http://www.lotnicze.pl/ oni włąsnie organizują podróże służbowe, kilka razy korzysałem z ich usług i wszystko było dobrze załatwione.

Gość Karina

Ja polecam skontaktować się z firmą CST Lotnicze, która  zajmuję się organizacją wyjazdów służbowych w zakresie rezerwacji najtańszych biletów lotniczych z siedzibą w Krakowie. 

Gość Sabina

Hm.... a ja tak długo sama wszystko załatwiałam ...a ile się przy tym stresowałam. Własnie kogoś takiego szukam jak ta firma CST Lotnicze i zaraz pisze do nich zapytanie 🙂