Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

popatrzcie tylko , jak udało się zmanipulować

Polecane posty

Kim jest "masa" wszystkimi oprócz ciebie oświeconego ? każdy człowiek indywidualnie jest "oświecony" , bo ma takie same możliwości .....problem polega na tym , czy się otworzy czy nie...:P

hahahaa zapowiadaja dzisiaj do 88 stopni wiec bedzie sliczna pogoda i dawno nie bylam w chciago zoo w Lincoln Park dlatego chce pojechac a no tak ja nie pije za czesto alko .. ale moj to nie ma umiaru a teraz spi i potem bedzie zdychal .... a co facet najbardziej lubi na kaca... S..x masakraaaa hahahahaha jak się obudzi i będzie się dobierał , to go zaskocz powiedz, że nic nie dostanie póki nie poogląda z Tobą małp ...:P

Gość Magdalena__27
uwielbiam tutaj ten sarkazm, ironie i pogarde w wypowiedziac ... balsam dla moich oczu...

Gość Magdalena__27
kurde widzisz ... to mnie zlapie przelozy przez kolano i da niegrzecznej , nieposlusznej diablicy klapsa i tak skonczy sie na tym czego on chce a nie co ja chce :P:P:P:P zycie..... hahaha

Gość Magdalena__27
ja mysle nawet ,ze on bardziej woli sam brac niz dostawac na tacy :D:D:D:D z czego nawet jestem zadowolona poudawac niedostepna i opierac sie .. np o sciane :P:P:P

Gość jak cię czytam to
Generalizujesz a to nie jest dobry punkt widzenia. Widzę że dyskusja zeszła na inne tory :p Poczekam aż otworzą zoo w chicago

Gość Magdalena__27
hahahahaha dobrze ,ze podloge jeszcze mam wrazie czego :P sciany mam wytrzymale ale shower room mi nie wytrzymal ostatnio :P

jak cię czytam to Generalizujesz a to nie jest dobry punkt widzenia. tak..oczywiście czasami trzeba generalizować jeśli chodzi o sprawy społeczne , narodowe , gospodarcze , polityczne itd bo dotyczą mas i grup...a wykładnią tego jest "pajęczyna" powiązań dochodząca do pewnego apogeum...

Gość Magdalena__27
Pistolecik wiesz jakbymmiala z Toba sexa bylbys we mnie i ktos by mi wtedy zrobil test na inteligencje moje IQ wynioslo by ponad 200

Mam wrażenie, że dla ciebie wszystko jest czarne albo białe nieprawda...przecież nasze życie jest "takie kolorowe" - a spójrz ile odcieni od pomieszania tych "kolorów" :P

Pistolecik wiesz jakbymmiala z Toba sexa bylbys we mnie i ktos by mi wtedy zrobil test na inteligencje moje IQ wynioslo by ponad 200 madziara...Twój cynizm mnie rozpiera...:)

Gość Magdalena__27
jaki cynizm :P to mial bys komplement Koteczku ....

Gość Magdalena__27
buziak Pistolecik ... 😘

Gość Facet120procent
revolver poruszyłeś dobry i potrzebny temat jednak sam stosujesz te same metody co stosują oni - czyli elita stworzona z podjudzaczy PO PIS PSL SLD Rydzyka i wszystkich inncyh TVN POLSATU oni razem pracują aby nas Polaków podzielić na obozy, abyśmy sie zwalczali. Jednak źle robisz, że sam obrażasz odpisujac na ewidętną prowokację. Albo nie odpisuj albo lepiej odpisz w uprzejmy sposób aby wierzył w to co do niego przemawiają. Koncepcja jest następująca - mamy szanse jeszcze naprawić Polskę tak jak Europe, (te same apele lkieruje w języuku niemieckim i angielskuim) Mianowicie pojekt polega na pojednaniu w kwestiach polityczny, społecznych i socjlanych i skierowaniu naszego gniewu przeciwko jedynemu słusznemu wrogowi rządowi! To na nich powinniśmy wylewać naszą frustrację, ale nie w sposób nie kontrolowany agresywny - oni właśnie tego cchcą abyśmy byli agresywni wtedy mogą nas nazwać tłumem dzikich besti i pacyfikować siłą bejer polega na zebraniu jak najwięcej ludzi nie zadowolonych z obecnego życia i pokojowo protestować we wszystkich miastach na raz, wszyscy co są w klasie średnia, bądź uboga z jakichkoliwek przyczyn musimy to zrobić bo zmierzamy do całkowitej kontroli przez elity będą nam wstrzykiwać szczepoinki, kontrolować życie, zabierać przywileje jedzenie - dzieci przymusowo będa szkolona wg ich wzoru TO NIE SĄ BREDNIE w USA już to się dzieje, a grupa tzw illuminaci wprowadza to równeiż w UE sprawdzie kbozy FEMA, jest więcej kwesti, ale pomysł tutaj jest jeden aby stworzyć akcje pokojowego prostestu nie dajcie się złudzić te problemy świata trafią i do Was, teraz możecie odwrócić głową, machnąć ręką - ale kiedy i Wy staniecie przed groźbą wywiezienia do obozy TERAZ to będą robić dla Waszego dobra, gdyż wybuchnie pandemie - przez elity stworzona - i będziecie musieli tam pojechać aby Was WYLECZYĆ ZOstaniecie rozdzieleni od Waszych rodzin Ja tego nei piszę z głowy, wsyzstko jest na podstawie 3 letnich badań wszystko jest w internecie Illuminaci to sami wrzucają POnieważ ich idea jest taka Kto ma mózg musi go używać, oni sami twierdzą że wszystko jest w interecie informacjie są dostępne, ale ten kto wli balangować, upijać się , robić dzieci, brać kredyty i nie przejmować się jutrem to sam jest sobie winny! Przperaszma że tyle BŁĘDÓW ale przygotowauje tą kampanie i mam na prawdę mało czasu na pisanei na takich forach bo pisze to wszystko innedziej również Będzie więcej! Jednoczmy się bo w jedności siła - nie my jestesmy dla siebie wrogami tylko to są rządy Polski Europy USA

Drogi Facet120procent Dziękuje , ze odnowiłeś mój temat i orientujesz się w tych kwestiach ...jestem tym zaskoczony i znam tematy, które poruszyłeś bardzo dobrze...jednak w pewnych metodach działania jest ukryty szkopuł (szkielet) i znajdują się informacje o metodach działania...oprócz pokojowych zamiarów (bo nie chcemy żadnej wojny) potrzebna jest nam jednak też energia oraz swego rodzaju mała agresja oraz sarkazm i cynizm...bez tego możemy sobie protestować przez następne 20 lat i nikt na nas nie zwróci uwagi...czasem nie wystarcza piękne i grzeczne słowa do dotarcia do mas...czasem potrzebny jest krzyk i hałas by był zauważony...trzeba to tylko połączyć by znaleźć środek do świadomości - oni nas wpędzą siłą do tego , jeśli nie będziesz posłuszny i takiego chcą ciebie , a metody działań mają inne...nie chodzi tu o chorą agresję fanatyka religijnego czy ateistycznego laika...tu musi być użyty "złoty środek" do działania...

Gość Facet120procent
revolver, masz racje oczywiście - krzyk może być - ale jak juz przemoc czy agresja to dajsz im pretekst do zastosoawania przez nich przemocy nazwane to zostanie "obrona cywilów, czy nie winnych ludzi" Dodatkowo Najgłośniejszy protest, krzyk agresja nic nie zdziała przeciwko przekupionym masowym mediom TVN POLSAT TVP TV TRWAM i inne wiesz bo wątpie aby policja otworzyła ogień do tłumu domagającego się godności życia, który stoi i co najwyżej wymachuje banerami Teraz jest nasza szansa, ponieważ wzrasta bezrobocie, ludzie nie mają za co żyć, grzebią w śmiechach - sam to widze na własne oczy. Teraz jest szansa, ponieważ jesteśmy jeszcze zdrowi i silni, za rok dwa zaspray- óją nas chemikaliami, wyniszczą fluorem aspartamem, pozabijają pandemią i zniewolą szczepionkami Ci sami co stworzyli Hitlera i jego działania to Ci sami tworzą dzisiejszą politykę i wydarzenia na świecie

Gość Facet120procent
revolver niestety mało jest takich jak my - ale jesteśmy i się liczba zwiększa jednak powoli Problem polega na tym, że ludzie ślepo działają w systemi biorą kredyty i wtedy wzrasta ich strach przed utratą pozycji społecznej, utratą dochodów, bliskich Np nikt nie zacznie działać przeciwko systemowi mając kredyt na głowie oraz dwójkę dzieci do wykarmienia i żonę, która albo nie pracuje albo zarabia mało Ja to rozumiem, dlatego Apeluje NIE RODŹCIE DZIECI I NIE BIERZCIE KREDYTÓW przynajmniej przez 2 kolejne lata

Stalina też stworzyli ...to wiadome jednak jeśli liczysz na to , że policja nie będzie miała nakazu aresztowania , inwigilacji oraz użycia siły to się mylisz...policja prewencyjna została stworzona po to by chronić bandytów za każdą cenę ...jeśli ona nie da rady , będzie wojsko - bo ci dwoje działają na rozkaz , a nie na umysł...policja ma prawo zrobić z Tobą wszystko... policja Cię zaatakuje przy proteście , to nie bedziesz stał i nadstawiał drugiego policzka..:)

dług to władza - wpędzając człowieka w dług zakładasz mu kaganiec i smycz na dowolną odległość

powiem Ci ze oni sprowokują agresję na protestach - tak jak wobec pewnych kibiców na meczach i poza nimi...potem powiedzą , ze to protestujący zaczęli...zawsze to samo

Gość choroba która wami
Powoduje nazywa się mania prześladowcza. Szczęście że kobiety kochają rewolucjonistów.

Gość er45
mało ludzi zdrowych psychicznie tu zaglada

choroba która wami Powoduje nazywa się mania prześladowcza. Szczęście że kobiety kochają rewolucjonistów. jedna z największych chorób to ignorancja, a kobiety nas kochają - to prawda

mało ludzi zdrowych psychicznie tu zaglada tzw.ludzie "zdrowi psychicznie" to kwestia interpretacji :P

Gość |!oferma!!|
tylko że niestety wy możecie sobie co najwyżej założyć wątek na forum, który mało kto zobaczy a jeszcze mniej zrozumie a "oni" mają w ręku media i miliony za które są w stanie robić wodę z mózgu na masową skalę i szczuć jednych na drugich. przykładem jest właśnie kaczyński. w roku 2005 kaczyński wygrał wybory dzięki przeciwstawianiu się nadużyciom władzy i korupcji. wygrał bo ludzie już mieli dosyć bezczelności z jaką ich okradano. kilka lat później znaczna część społeczeństwa uważa ze "wrogiem numer jeden" jest kaczyński a ci skorumpowani politycy to "ofiary kaczyzmu". to jest to o czym mówią ziemkiewicz i wildstein tak gdzieś od 14 min tego filmu: http://tv.rp.pl/video/Cafe-Rz,Wydarzenia/Opowiesc-o-niedzialajacym-panstwie-Cafe-Rzeczpospolita i bardzo dobry komentarz pod tym filmem: "To co zafundował nam rząd w sprawie katastrofy smoleńskiej jest dalekie od jakichkolwiek standardów cywilizowanego świata. Aby uświadomić sobie jak dalece to co się działo, odbiega od tego co dziać się powinno, wystarczy wyobrazić sobie, co by było, gdyby to nie Prezydent Polski, ale Prezydent Stanów Zjednoczonych zginął w katastrofie na terenie Rosji. Czy ktoś z Was wyobraża sobie, że szczątki Air Force One, przez rok spoczywają w Rosji i są bezkarnie niszczone przez ludzi Putina? O innych różnicach już nawet nie wspomnę, bo każdy z Was może je sobie wyobrazić."

|!oferma!!| dzięki za comment tak...oczywiście zdaję sobie sprawę ze skali ogromnej różnicy w jakiej jesteśmy w stosunku do bandytów - jesteśmy rozproszeni , nie mamy milionów , mamy garstkę słuchaczy , nie mamy czasu by robić różne rzeczy zajęci egzystowaniem dla systemu , zakładamy tematy na forach itd itp jednak nie musimy się tym tak mocno przejmować , bo mało kto słuchał ludzi bardziej świadomych, póki coś się niedowiarkom nie zdarzyło, na własnej skórze - poczekamy , zobaczymy.... można zrobić cokolwiek , by ktoś to przeczytał , a może coś jednak zrozumie....może strach nie wygra i dopuści do siebie choćby jakąś cząstkę?.....ludzie się boją po prostu, trzeba to rozumieć ... nie ma co do sprawy też podchodzić zawsze śmiertelnie poważnie , bo tym palantom też chodzi o to , żebyś ciągle żył w strachu i aby nie było równowagi w tym co się myśli i pisze... tu trzeba uczuć i rozumu...razem...