Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaKarolina

Mąż pracoholik

Polecane posty

Gość żonaKarolina

Czy są na tym forum kobiety których mężowie spędzają każdą wolną chwilę w pracy? Mój przynosi pracę do domu codziennie, 7 dni w tygodniu. Spędziłam dziś prawie 2 godziny na przygotowaniu obiadu, on miał skończyć o 14 omawiać jakieś swoje sprawy z kolegami, ale nie, niestety... Ja siedzę sama a on w swoim pokoju z czwórką obcych mi facetów. I tak mija nam niedziela. Wkurwia mnie to. :/

Gość Marta jest kobieca
okropne... niedziela, właściwie weekend od pt-nd. jest dla rodziny...dla żony, kobiety, ukochanej. I dzieci.

Gość żonaKarolina
Też mu to przed chwilą powiedziałam. Uwierz mi... zadzwoniłam do niego na komórkę i zaprosiłam na obiad, w tle usłyszałam "no to idź, my poczekamy" Tak mnie to wkurwiło, że gdy przyszedł to się pokłóciliśmy, powiedziałam, że obiadu nie ma i niech sobie zje z kolegami na mieście. A on na to, że specjalnie wczoraj zrobił sobie wolny dzień żeby ze mną spędzić więc dziś musi popracować. Fakt, wczoraj był ze mną prawie cały dzień, swojej pracy poświęcił jakieś 2-3 godziny tylko. Ale chciałabym, żeby niedziela była zarezerwowana dla nas :/

Gość msmmssm
a pieniadze to skad sie biora? z dupy? ty sie ciesz ze twoj maz pracuje a nie jest leniem i nierobem

Gość żonaKarolina
Wolałabym mieć mniej pieniędzy i żyć jak normalna rodzina. A nie samotnie, w złotej klatce. Nawet dzieci nie mamy :(

Gość żonaKarolina
Ja jakoś potrafię zarobić odpowiednio i nie przynosić pracy do domu. Dla mnie to przesada :(