Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurusiowa

Kolczyk nad ustami

Polecane posty

Witam mam zamiar jutro pojsc zrobic sobie kolczyka nad ustami bardziej przy rogu na gorze powie mi ktos kto juz ma czy boli mocno przekucie mam w jezyku wogole nie bolalo mnie boje sie tego!?i jak dlugo sie goil czy puchnie podobno pol twarzy albo dretwieje i czy znieczulenia daja?

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
no to wygląda jak pieprzyk :D juz lepiej jakbyś zrobiła na dole...tzn pod ustami :D i po prawej :P nie rób po lewej!! :)

Gość Rutkoś
Miałam ten kolczy czy Monroe , ale mi wypadał cały czas więc już dałam sobie z nim spokój. Mi jak robili to w ogóle bólu nie czułam a całość trwała minutkę ;D. Tylko teraz jak go nie mam to mam dziurę nad wargą więc blizna na całe życie eh .. :/

Gość mrsfickle
Ja mam takowy i praktycznie wcale mnie nie bolało, twarz mi nie spuchła, wszystko ładnie się goiło etc..

A dlaczego wyciaglas ten kolczyk?juz nie nosisz?i powiedzcie mi normalnie sie rozmawia po zrobieniu kolczyka

Gość Rutkoś
Mialam go rok , wypadał sam od czasu do czasu. i nie wiem czy dlatego że się nie przyjął czy to wina tego kolczyka. Normalnie się mówi.

No a moze mialas za krotki kolczyk zly ja mialam tak w nosie mialam tani za krotki i wylatywal caly czas wyciagnelam i dziura sie zarosla nie widac mocno a jak jest z tym miejscem?

Gość gość
ja mam kolczyki w wardze 2 kuleczki po bokach ust :D na środku też kiedyś miałam ale wyjełam i została mi mała dziurka :Opo tych kolczykach zostają blizny, samo przekłucie bardzo nie boli.jednym puchną usta a drugim nie, mi za pierwszym razem w ogóle nic nie puchło, a za drugim już bardzo :O a i pamiętaj, nigdy nie przebijaj sama!tylko w dobrym czystym salonie, ja raz sama sobie przebiłam i trafiłam na żyłke, mocno mi krew leciała do gardła :O Ale nie strasze Cię już :)jak zrobisz w dobrym salonie to nic Ci sie nie stanie, prawdopodobieństwo uszkodzenia jakiegoś nerwu też będzie minimalne, bo raczej sie znają w salonie na tym co robią :)

a powiedz boli to mocno przebicie i jak puzniej boli jaki czas?wybieram sie do salonu tam tez tatuaze robia

Gość mrsfickle
Później trochę boli przez pewien czas, można odczuwać lekki dyskomfort podczas jedzenia. Ja byłam w salonie tatuażu i piercingu.

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Gość szara moria
na trudności w gojeniu polecam tribiotyk. moj chłopak uzywal go po przekłóciu brody

Gość Anka17
hej ja mam kolczyk juz 2 lata i teraz kolczyk ciagle mi wypada, mialam dluzszy ale zgubilam kulke i wymienilam na mniejszy caly czas mi wypada tak jak widzialam ze ktos napisal ze to moze byc wina kolczyka . byc moze ale ja sie nie poddam i nie wyciagne go bo bardzo fajnie wyglada i glupio czuje sie bez niego.

Gość Anka17
zostaje tylko mala dziurka.

ale jednak zostaje... tez zalezy od ciala jak sie goi i jakie blizny sie tworza. widzialam niedawno dziewczyne z brzydka blizna po kolczyku w brwi, nie wygladalo to zbyt atrakcyjnie...

Gość Parina
a szpeci się paroma tatuażami na ciele albo kilkoma kolczykami na twarzy a nie jednym prawie niewidocznym

Gość gość
ja miałam dwa kolczyki w wardze ale dolnej i zostały mi blizny, widać że miałam przekłute bo mimo że zarosły wewnątrz to dziurki zostały także na pewno na górze też blizna zostanie jak kiedyś wyjmiesz kolczyka

Gość gość
Wole tatuaze niz kolczyki, ten wyglada jak brodawka i jest bardzo widoczny. Kwestia upodoban, ale dla mnie brzydki