Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i...i.i.

Brak orgazmu podczas seksu = masturbacja potem?

Polecane posty

Czy kobiety, które nigdy nie mają orgazmu podczas seksu masturbują się, żeby same się zaspokoić?

Zastanawiam się właśnie jak to jest. Bo skoro kobiety udają orgazmy co jest wg mnie straszną głupota to chyba i nie rozmawiają na ten temat ze swoimi partnerami, nie?

Ty dobry doradco to jesteś zdaje się przedstawicielem płci mniej pięknej, skąd ty się na tym niby znasz?

Gość fewfw
Ano, ja tak robię.

....najpierw masturbacja potem seks z tym patałachem czasem nam wychodzi nie poddawaj się albo spróbuj 2 :-)

chyba już jest mniejszy procent takich które udają Bo faceci są bardziej uświadomieni potrzebami kobiet a nie kierują się stereotypami które powielane z pokolenia na pokolenie tłumaczyły że kobieta osiągająca orgazm podczas masturbacji to zboczona i chora psychicznie

Gość dfd
zgadzam sie z "dobry doradca"

To dobrze, że czasy się zmieniają:) Pewnie zwłaszcza wśród ludzi wykształconych, w miastach

Gość ja nie udaje
bo niby po co?

Ja zawsze miziam żonkę po guziku, bo ianczej nie dochodzi. To jest zupełnie normalne. Wkurzyłaby się gdybym jej tak nie dogodził i poszedł spać.

Gość fyvdj
U mnie to była norma. Dlatego z czasem dałam sobie spokój z seksem z małżonkiem

A mi żonka nie pozwala doprowadzić ją przed seksem. Woli gdy ja skończę i wtedy dopiero chce szczytować. Co kraj, to obyczaj

Gość fyvdj
jak to co? spał :D

musisz z nią porozmawiać bo są takie że dotykanie po orgazmie je drażni i jest nieprzyjemnie jest to cecha indywidualna ale większość lubi stosunek po osiągnięciu orgazmu w przeciwieństwie do nas

A nie próbowałyście z nim porozmawiać o tym, że nie macie orgazmu? Zastanawia mnie też czy nawet jak mężczyzna się stara i chce rozmawiać z kobietą żeby dowiedzieć się jak sprawiać jej przyjemność, to niektóre kobiety uparcie wolą udawać orgazm? Wiem, że podobno niektóre tak bardzo nienawidzą seksu, że nie chcą nawet mieć orgazmu, chcą tylko, żeby było jak najszybciej po wszystkim. Podobno nawet istnieje coś takiego jak wymęczony wymuszony orgazm kobiety. Facet na siłę go wywołuje u kobiety a ona nie chce i nawet jak go dostanie to ma to w dupie

Gość fyvdj
nie, tylko strasznie tępy i pruderyjny.

i.i.i., jeśli ma to w doopie, to raczej mówisz o analau. ha ha ha Moja żonka powiedziała mi o co chodzi dawno temu, długo przed ślubem. Ona nigdy nie dojdzie pochwowo chociażbym harował godzinę nad tym.

Gość sdsqdsdq
a no wlasnie, facet jest do dupy jak nie potrafi kobiete doprowadzic do orgazmu, dobrze ze moj to potrafi bo nie wyobrazam sobie zebym miala sie masturbowac jak mam faceta,a wiec panowie do dziela ,