Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skleroza nie boli

Proszę pomożcie mi.. czuje sie...

Polecane posty

Gość skleroza nie boli

No właśnie.. niedlugo mam urodziny i chlopak postanowil ze sama sobie wybiore prezent z racji tego ze ciezko mi dogodzic.. kiedys kupil mi bizuterie 2 razy i jakos mi sie nie podoba;( wiec nie nosze..no i w zwiazku z tym ja nie wiem co mam wybrac.. pojecia nie mam.. Wiem ze to moze wyglada jakbym byla pusta, ze ksiezniczka nie wie czego chce.. bo tak szczerze mowiac nie zalezy mi na prezentach.. serio.. ale wiadomo ze cos mi kupi a nie chcemy oboje zeby potem to poszlo w kat i kasa wywalona.. w zwiazku z tym macie jakies pomysly??? - myslalam o jakims lancuszku z zawieszką ale mam tego pelno a szczerze mowiac lancuszki rzadko noszę - bransoletki tez mam poza tym ladna bransoletka nie jakas taka cienka za 5o zl to to posztuja ponad 200 a oboje nie zarabiamy wiec nie cche go naciagac na takie rzeczy narazie. -pierscionek ( najbardziej jestem zdecydowana) szczerze mowiac bizuterii mam mnostwo i nie wiem czy bede sie z tego cieszyc myslalam jeszcze o jakis takich dodatkach typu takie duze bransoletki itp, ale z jednej strony troche glupio przed moimi rodzicami pomyslala ze jakies gowno nakupione ;/ wiem ze to brzmi jakbym byla pusta ale tak nie jest mi do szczescia nic nie potzreba, ale wiadomo jak kazda kobieta przynajmniej wiekszosc lubi bizuterie ale ile mozna w kolko to samo kupowac a na drogie rzeczy naciagac go nie bede wiem co proponujecie/?? musze cos wybrac bo on sie obrazi.. jest mu przykro ze nie nosze jego prezentow a jak mu powiem ze nic nie chce to powie ze gardze jego prezentami... eh.. pomozcie..

Gość skleroza nie boli
pomozcie:(

Gość niech zasponsoruje ci musk
:classic_cool: 🖐️

Gość skleroza nie boli
nie trzeba musku nie potrzebuję wystarczy ze mam mózg .. to wcale nie jest smieszne.. moge mu powiedziec zeby kupil cokolwiek ale nie bedzie z tego pożytku.. moj tata zawsze daje mamie kase bo jest to samo

biżuteria jest oklepana...a może jakaś płyta? jeżeli lubisz make up to może zabierz chłopaka do drogerii i wybierz sobie jakieś kosmetyki, perfumy. Jest masa bluzek bluzeczek, topów, bielizna, jakieś spodnie:) coś co jest Ci potrzebna:)

Gość skleroza nie boli
niby chcialam bielizne ale bedzie mi wstyd przed rodzicami ze bielizne mi kupuje wiec nie :(

A może zupełnie coś innego ? Ja z racji że nie noszę biżuterii dostałam od mojego na urodziny lampkę z lawą, moim zdaniem super prezent inny niż oklepany łańcuszek czy tego typu pierdułka. A co do prezentów też mi na nich nie zależy ;) Pozdrawiam :)