Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoskasamoska12345

moje kostki-co to moze byc

Polecane posty

Gość zoskasamoska12345

przy zewnetrznych kostkach u stop mam taka poduszeczke nito opuchlizna ni to tluszcz. przy dotyku nie boli. nie jest jakies wielkie ale brzydko wyglada. raczej nie jest to kwestia zatzymywania siewody bo reszta stopy ani lydki nie sa spuchniete. poza tym dosc czesto chodze do wc. mocz mialam niedawno badany i jest ok. slyszalam ze przy niedoczynnosci tarczycy tak sie moze dziac ale tsh tez mam w normie a i innych objawow chorej tarczycy nie mam a juz zwlaszcza jej niedoczynnosci. spotkal sie ktos z czyms takim. prowadze siedzacy tryb zycia to fakt. ale rweszta stopy jest ok. moze to tak dziwnie osadzil mi sie tluszcz? jak przyciagam palce stop w strone kolana to to cos znika i jest niewyczuwalne

Gość uppppppppppppppppppp
up

Gość uppppppppppppppppppp
up

Gość nikt sie z czyms takim
nie spotkal?

i co dziwne nic mnie w tym miejscu nie boli

ja nie chodze na obcasach. jedynie mam taki nawyk ze jak siedze przy komputerze to stopy nie spoczywaja cale na podlodze tylko podpieram je na palcach. ale to od tego az mi sie wierzyc nie chce. a masz jakas fotke swoich kostek? ja na razie nie mam bo nie moge zgrac na kompa z aparatu

choc mysle ze moze to zaburzenia krazenia limfy. tylko dziwne ze obrzek jest tylko w tym jednym miejscu lydka jest ok i reszta stopy tez

up

Gość uupppppppppppppppppppp
ja te bulki znad kostek usunac??

Ja tez mam takie stopy..raz ze mam zle krazenie.cisnienie 60 na 90 to juz wielkie!! a dwa chodze caly czas na palcach od malego i w szpilach!!Tez mi lekarz mowil ze to od tego mam takie kostki i lydki pilkarza:-)

Gość uupppppppppppppp
ja nie mam niskiego cisnienia :-( a mozesz pokazac fotke jak wyglada ta Twoja zewnetrzna kostka i jej okolica. od chodzenia na palcach opuchlizna?

Moja mama miała podobne problemy z kostkami, też biega całe życie na obcasie.Poszła do internisty u nas w Medrunie poradził jej jakąś maść i przeszło(nie pamiętam co to była za maść,ale wydaje mi się że jakaś z tych bez recepty)

Gość upppppppppppppppp
tylko ja obcasow nie nosze ale jak siedze przy komputerze to nie mam stopy opartej calej tylko tak na palcach wiec pozycja taka jakbym wlasnie miala but na obcasie. a Twoja mama miala lekka opuchlizne kolo tych kostek? zapytaj co to byla za masc. duzo tego na rynku i nie chce w ciemo stosowac

Gość upppppppppppppppppppp
marianka, aga odewijcie sie

Gość uupppppppppppppppp

Gość hoppppppp
up

Gość upppppppppppppppppp
up

Gość dzieki marianka
kupilam zel kasztanowy z babka lancetowata i milorzebem z firmy gorvita. zaczelam tez cwiczyc rowerek lezac na plecach. zobaczymy czy beda jakies efekty

Gość upppppp
komu udalo sie takie cos przy kostkach zlikwidowac?

Gość uupppppppppppppppppp

Gość uuppppppppppppppppp

Mam wlasnie taka niby opuchlizne..po bokach wyglada to jak gruda..dosyc duza.mam powiekszone srodostopie:-)

Gość uuppppppppppppppppp
Aga a masz jakas fotke? wczoraj bylam w miescie i mialam obsesje przypatrywania sie kobiecym kostkom i zauwazylam ze takie cos maja glownie starsze kobiety oczywiscie nie wszystkie. jak sie patrzy na stope z przodu to w miejscu jak sie konczy srodstopie a zaczyna noga (lydka) to robi sie am taka jakby zmarszczka tak jakby w tym miejscu bylo czegos za duzo jakby sciegna byly za mocno wysadzone za grube. trudno to opisac ale sciegna chyba nie sa opuchniete bo nie boli mnie to nic a nic

Gość do agaaaaa
jest taka stronka imageus albo imageshock i tam sie umieszcza fotke poem kopiuje link i tu wkleja. mozesz tez przeslac mi na emaila sunflower30@tlen.pl

Gość upppppppppppppp
up

Gość uppppppppppppppppp
up

Gość kostkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
up

Gość kostkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a czy cos takiego moze byc przy niedoczynnosci tarczycy? slyszalam ze moga wtedy puchnac golenie . ja co prawda nie mam objawow niedoczynnosci tarczycy rhs mam 1,4 czyli w normie, nie tyje , gdybym tylko ogrniczyla slodycze to z miejsca bym schudla pare kilo, nie mam zaparc wrecz odwrotnie czasami, senna tez nie jestem ani ospala mam raczej szybkie tetno bo 80 ac zasami nawet 90 na minute w normalnej niestresowej sytuacji, wlosy blyszczace . ale te kostki zaczynaja mnie martwic. bo to jest tylko w jednym miejscu tak z przodu lydki jak sie konczy lydka a zaczyna srodstopie jakby sciegno bylo wysadzone lub opuchniete ale nic nie boli. kurcze co to jest?