Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vivianaaa

Ładne buty ??????????????????

Polecane posty

Dzisiaj sobie takie zakupilam. potrzebowalam koniecznie koturny na wiosne, chcialam czulenka tj. pełne ale nigdzie nie moglam znalesc wiec kupilam takie http://allegro.pl/super-buty-ccc-koturny-czarne-36-nowe-i1556441716.html 79 zl w ccc ;D ladne????? zamierzam zakladac do nich czarne kryjace skarpetki jesli beda chlodniejsze dni, a jesli cieplejsze to lekko kryjace skarpetki, albo bez w bardzo cieple dni. sa meeeeeeeeega wygodne!!!!!! kocham koturny :D:D:D

Gość imiona inne od wszystkich
nie warte swojej ceny dałabym za nie max 40 zł

wg mnie warte. dlugo szukalam wygodnych koturn i ladnych, a przedewszystkim szczuplych i zgrabnych bo jestem chuda i nie moge miec masywnych butow i to juz 2 koturny ktore udalo mi sie kupic pasujace do mojej figury, a zwlaszcza wygodne a z tym u mnie strasznie ciezko

ładne. ale fakt- bardzo ciezko jest znalezc zgrabne buty na koturnie. i nie drogie. wiekszosc to jakies potężne buciory jak cegły...

Gość dfgdfgfg
straszne babcine

Gość dfgdfgfg
to dlaczego autorko je sprzedajesz??? ahaha

nie sprzedaje ich, tylko podalam link do takich butow jak moje. bo nie chcialo mi sie im robic zdjecia i wstawiac na voile np

Gość martadalik
Są bardzo wysokie. Radzę nastawić się raczej, że będą to buty jedynie na wybrane okazje, nie na spacer, ani na imprezę taneczną. Raczej buty do efektownego pokazania się w konkretnym miejscu ;-)

Gość halinam
Są faktycznie bardzo wysokie, ale ja kocham tego typu buciki - uwielbiam się wyróżniać, kocham ostre kolory. To nie jest typ obuwia to chodzenia codziennie. Tak buty zakłada się raczej raz na kiedy...

Gość zoltara
Ja bym je dołożyła do jeansów, ewentualnie jakiejś krótkiej spódniczki, ale to też musi być odpowiednia kolorystyka i styl. A buty rzeczywiście do założenia jedynie na wybrane okazje.