Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to prawda, że

Czy to prawda, że po ślubie i/lub porodzie kobiety tracą ochotę na seks?

Polecane posty

Gość Czy to prawda, że

Czy to prawda, że po ślubie i/lub porodzie kobiety tracą ochotę na seks? Jeśli tak jest, to chyba nie będę się żenił ani miał dzieci. U kogo z was tak było, że po ślubie albo po porodzie kobieta straciła ochotę na seks?

Gość młoda ruda
to przecież nie ma co uogólniać ale mam taką koleżankę,która jest po porodzie pół roku i jeszcze tego nie robiła od 7 m-cy.Do tego mówi,że sex to ostatnie na co ma ochotę Jej ślubny jest niepocieszony.

Gość blebleble...
po ślubie większa ochota, i przed porodem jeszcze większa, a jak będzie po...

Gość młoda ruda
lepsza ronia grabula

Gość wierdgirl
Ja po porodzie miałam straszna ochote. Wiadomo, ze nie moglam tego zrobic od razu bo trzeba odczekac 4-6 tygodni moze dluzej. Ale normalnie pamietam jak jeszcze jak bylam w szpitalu mi sie chcialo :D I teraz pol roku po, dalej tak mam :D:D:D

Gość yukkari
oj po porodzie to mi się nie chce :( ale to dopiero 2 miesiace. Ale po śłubie i w ciąży czcęsto oj czesto :)

Gość Psekila
Uroki miłosne: j.steinbeck@interia.eu

Gość Czy to prawda, że
Czyli trochę różnie bywa...

Gość Czy to prawda, że

Gość 123ania456
Ze mna było tak: zawsze miałam wielką ochotę na seks. Zmieniło sie to, gdy byłam w ciąży, wtedy zero popędu. Musiałam męża (już teraz byłego) zadowalać w inny sposób :P Po porodzie wszystko wrócilo do normy i miałam wielką ochotę na seks i nadal mam i mam nadzieję, że jeszcze długo będę miała :P ale rzeczywiście, różnie bywa, zależy od osoby

Gość mój ulubiony cytat
z Dona Frye'a : "wszystko idzie gładko. potem się żenisz. więc ona robi się wredna, tyje i odmawia seksu. a potem rodzi dziecko. więc jest tym bardziej wredna, gruba i tym częściej odmawia seksu. nigdy się nie żeń. uciekaj!" jeśli nie uciekłeś - cóż Polak mądry po szkodzie.

Gość jamalson
poporodowy spadek libido jest bardzo czestym zjawiskiem, wiaze sie to ze spadkiem samooceny i poczucia atrakcyjnosci. natomiast spadek libido po slubie to juz trudniejszy temat, wchodza tu wartosci wyniesione z domu, przeszlosc zycia seksualnego, poziom zycia seksualnego a takze poziom energii seksualnej