Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viol-eta

co mi jest!pomozcie

Polecane posty

Gość viol-eta

Witam, pójdę do lekarza, ale mogę dopiero za miasiąc, może mi powiecie czy to brak składników mineralnych czy co to może wskazywać: 1. ciągle chce mi się spać, ale nie mogę zasnąć, ciąglę się budzę i wcześnie wstaję 2. ciągle chce mi się pić- piję około 5 litrów wody, soków , herbaty itp. dziennie 3. muszę zjeść coś słodkiego, po całej czekoladzie nie jestem zasłodzona, 4. ogólnie jem dużo więcej niż kiedyś a jestem szczuplejsza (ale nie chuda- 50 kg na 165 cm) 5. Cierpną mi nogi i mam takie dziwne uczucie w okolicach stóp, niby to lydki niby stopy 6. Włosy mam bardzo zniszczone, ale wczesniej rozjaśniałam je przez rok, więc może tylko to miało wpływ 7. nadmiernie się pocę- stosuje wszystko co się da a dalej sie pocę. Szukałam po forach, ale zawsze ktoś ma jedno a drugie przeciwne albo coś, pomóżcie jak możecie

Gość viol-eta
a jeszcze mi co jakiś czas bardzo bije serce , mam 20 lat

Gość fhgerh
zrób morfologię to podstawa a poza tym sprawdź poziom cukru !

Gość kikik
Najprawdopodobniej masz nadczynność tarczycy-ja miałam podobne objawy-zrób hormony tarczycy.

Gość viol-eta
dzięki bardzo, też tak myślałam, że może to w tym kierunku, zrobię badania, ale dopiero własnie za miesiąc i nie wiem jak sobie obcenie poradzić z problemami, bo to na komfort życia bardzo wpływa, ale chyba faktycznie , pozstaje mi tylko czekać...

Gość vibeke
Cukrzyca!!

Gość sara 46
Klasyczne objawy cukrzycy.