Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemtiks

Brak zaspokojenia w podstawie czyli sferze sexualnej.

Polecane posty

Gość lemtiks

Brak satyskafakcji sexualnej czysto fizycznej jak i z powodu ze nazywam sie plcia brzydką, oraz rzeczywistosc jest taka ze kobieta niezaoferuje zupelnie nic, ja musze jako mezczyzna wszyskto osiagac. Czyli niemozliwosc satysfakcji bedac mezczyznom.

Gość lemtiks
Brak satyskafakcji sexualnej czysto fizycznej jak i z powodu ze nazywam sie plcia brzydką, oraz rzeczywistosci, ze kobieta niezaoferuje zupelnie nic, ja musze jako mezczyzna wszystko osiagac. Czyli niemozliwosc satysfakcji bedac mezczyznom.

Gość lemtiks
niewiem co robic, jestem w krytycznym stanie, pisanie mi ze do uciechy istnieja domy publiczne nic niezmienia, bo pytam sie w takim razie, DO CZEGO SA KOBIETY, a tu nie chodzi tylko o samą fizyzcnosc sexualną

Gość elulaaaa
a co by cie konkretnie interesowało?

Gość lemtiks
konkretnie by mnie interesowalo to co mozna sie chyba domyslec, ze np kobiety by byly taką płcia ktora zyje po to by wspomagac mezczyzn a nie niszczyc, ze oferują cos, romantycznosc/ostry sex/ bmw/zwykla rozmowe, zebym nieczul sie tym samcem karconym przez kobiety, robionym codziennie w rozmowach w toku na prymitywa, mial jakies mozliwosci istnienia, a tu zupelnie nic bo kobiety wszystko maja: kase drinki bajere sex

Gość lemtiks
a tu zupelnie nic bo wszystko jest dla kobiet: kasa drinki bajera sex

Gość lemtiks
a co ja moge jako samiec? klamac im ze nieinteresuje mnie sex bo to je rajcuje i zarabiac dla nich kase

Gość lemtiks
a co ja moge jako samiec? klamac im ze nieinteresuje mnie sex bo to je rajcuje i zarabiac dla nich kase, a gdzie moja przyjemnosc?? gdzie to myslenie kobiet o milosci ktore było propagowane przez 15lat? mam myslec ze kobiety załatwily samcow doszczetnie i przychodzi mi umierac w samotnosci z ta mysla? i pytam sie gdzie moje marzenia wszystkie, miesnie na ktorych blyszczaly by swiatla dyskotek, moja tozsamosc nie mogla istniec? no bo co, moglem tylko czuc sie jak frajer w swiecie calozakresowej dyskryminacji meskiej w ktorym kobiety postanowily ostatecznie pozbawic mezczyzn tego co jednoczesnie oczekiwały od nich jak mam sie czuc jako mezczyzna kvrwa? gdy sama nazwa mezczyzna wzbudza smiech?