Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaNastolatka1992.1212

Moja mama dowiedziała sie że uprawiam sex.

Polecane posty

Gość jaNastolatka1992.1212

mam prawie 19 lat, chłopaka mam od 11 miesięcy, jakiś czas temu zaczęliśmy współżycie, na moja nieszczęście dowiedziała się o tym moja mama;/ robi mi wyrzuty i mówi że się na mnie zwiodła.. nie pozawala mi teraz nigdzie się z Nim ruszać , bo twierdzi że przyjdą mi do głowy głupie rzeczy.. Przezywa mnie nawet, od najgorszych;/ próbowałam z Nią rozmawiać, tłumaczyłam, że odpowiadam za swoje czyny i wiem jakie mogą być tego konsekwencje, ale nie dociera. nie wiem jak mam rozmawiać z mama, pomocy!

Gość drytyty
poki jestes na jej utrzymaniu jedziesz na jej zasadach - to chyba oczywiste? Jesli jestes juz taka dorosla to proponuje znalezc prace, mieszkanie razem z chlopakiem bo rozumiem ze to bardzo powazny zwiazek skoro mowisz o swiadomosci konsekwencji. Wtedy mysle ze matka przestanie ci truc

Gość ktośka6758
Drytyty, co Ty nigdy nastolatkiem/ą nie byłeś/aś ? To, że 19-letnia dziewczyna chce uprawiać seks ze swoim chłopakiem to coś dziwnego, nienormalnego ? To ma być powód do wyprowadzki ? Autorko, wychodź się spotkać ze swoim chłopakiem a mamie mów ze idziesz do koleżanki - i po kłopocie.

Gość ewuuuuuina
Zgadzam sie w sumie wypowiedzia drytyty Jestem dwa lata starsza od ciebie -rocznik 90'- i od dwoch lat mieszkam ze swoim chlopakiem. Wyprowadzilam sie zaraz po maturze do warszawy, 300 km od mojego rodzinego miasta, teraz tu studiuje, oboje pracujemy i swiadomie moge stwierdzic ze jestem dorosłą osobą, i tak tez jestem traktowana przez moich rodzicow. Moze najwyzszy czas pokazac ze jest sie odpowiedzialną osobą a nie kryc sie po katach ze swoim niby chlopakiem jak gowniara

Gość ktośka6758
Na pewien rodzaj umysłowego betonu nie ma rady ;] A już wyzywanie własnej córki od najgorszych jest niedopuszczalne i niegodne matki. Twoja matka ma Cię najwidoczniej za idiotkę która nie umie się zabezpieczyć i pewnie martwi się że niedługo będzie musiała bawić wnuka. Więc jeśli koniecznie chcesz z nią o tym rozmawiać to opowiedz jej dokładnie i ze szczegółami o rodzaju stosowanego przez Ciebie zabezpieczenia i o jego skuteczności. Wapniaczka ni chybi spali buraka i nie wróci więcej do tematu ;]

A ja mysle, ze twoja Mama nigdy nie rozmawiala z toba na temat seksu!! Albo nie chciala , albo nie umiala....i teraz kobieta ma szok!!Napewno nie powinna cie wyzywac, tak nie wolno!! pozniej zdziwione !ze corki odwracaja sie od matek!!Mysle ze macie sobie bardzo duzo do powiedzenia i do wyjasnienia.A im preddzej sie dogadacie tym lepiej ! Nie odpuszczaj...stanowczo nalegaj na rozmowe, powiedz jej ze niechcesz jej oszukiwac, i pod przykrywka " ze wychodzisz do kolezanki" spotykac sie ukradkiem jak zlodziej i oszust ze swoim chlopakiem.Wiesz to jest delikatna sprawa, najwazniejsze zebys nie podnosila glosu, rozmawiaj z nia spokojnie, popros grzecznie zeby pozwolila ci wyjasnic pewne sprawy, i przedewszystkim porozmawiac.Zycze powodzenia.Jeszcze raz ! pamietaj ..spokoj , spokoj i jeszcze raz spokoj.

Gość yyyyy niesmak wspomnien
ja na miejscu jjej matki tez bym sie martwil. moja byla ( ma teraz 19 lat) miala dziesiatki facetow, wczesnie zaczela ten sport. jest bardzo ladna, ale sie roztyja ( tzn tyje) ma rodzicow full bogatych, mnie nie raz zdradzila , z jednym zaszla w ciaze to rodzice jjej usuneli, teraz bierze pigulki, bo ja glupi dalem sie nabrac ( umie namawiac faceta!!) i wrocilem ale na chwile, bo jednak powinna zajac sie edukacja a nie po krzakach penisa wylizywac albo dupe otwierac, niedawno znalazla jakiegos z neta niepelnosprawnego o 10 lat starszego ( powiem ze ona musi przynajmniej z 5 razy dziennie sexic sie) ale jednak wybrala innego z autem, rok z nim pochodzila i teraz znow ten kaleka z konca drugiego Polski do niej jezdzi na bzykanko