Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciekgay

sossss wejdź tu na chwile

Polecane posty

tak tak sos.. kolejna wymówka. za twoje nieudactwo teraz ponosi odpowiedzialność brak znajomości, a nie ty sam. mhm.. 💤 tak to mozna bez konca... gdzie masz isc do pracy? gdziekolwiek.. nawet na sprzątacza idz czy kopać doly! cokolwiek.. uwierz mi, ze do takich pracy zadnych znajomości nie trzeba :o

Gość normalna_ona
66?troche marnie;/ a nie da sie wiecej??tak z 8 dych;p a wzrostu ile? pozno jest zjedz cos;p

a szukanie pracy to nie tylko siedzenie w cieplym kurwidolku i wysylanie cv :o rusz dupe i przejdz sie po swoim miescie czy wsi czy gdzie tam mieszkasz i ludzi pytaj! od sklepu do sklepu.. jak jakies galerie handlowe macie to też wchodz i sie pytaj.. zawsze ktos gdzieś tam coś wie, o tym kto szuka czlowieka do pracy.

Gość ojciec alojzy
Problem jak chvj Wchodzisz do maka: - są wolne etaty? - da, zostaw CV zadzwonimy, Idziesz na budowę: - majster, roboty szukam, nie potrzebujecie kogoś? - a bo ja wiem, Zdzisiek zachlał to możesz się przydać. Widzisz chłopaków jakkostkę brukową układają: - chłopaki, kaj tu jest jakiś majster? - tam na pace leży... Na mieście: - Koleżanko, ja też chcę zadvpiać z ulotkami, do kogo się zgłosić? - bla bla bla...

Gość ojciec alojzy
ty nieudaczniku

Gość normalna_ona
do rozdawania ulotek nie trzeba studiow;p znajdz prace jakakolwiek i potem studia

Gość normalna_ona
czekam tylko na wolne etaty na terenach przemysłowych a jak sie przed 30stka nie doczekasz:o

aha no bez komentarza :o czekaj do usranej smierci na jakies etaty w firmach. jasne.. po co miedzyczasie jakos pozytecznie wygospodarować czas? spoko, tylko sie potem nie dziw,żeś nieudacznik i cie zadna nie chce :F no ale jasne.. na to masz przeciez kolejna wymówke - kobiety lecą na kase. bo spojrzeć prawdzie w oczy ciężko, że zadna nie bedzie chciala takiego lenia smierdzacego!

normalna_ona.. przed 30 sie moze nie doczeka, albo moze potem taka prace stracic i co wtedy? w zyciu zawsze trzeba miec kilka rozwiązań..

patrze na siebie i co widze? ze nie mam takich "problemów" jak ty :o

to po choja piszesz o nich na forum publicznym, gdzie kazdy ma prawo sie wypowiedzieć i sie jeszcze rzucasz o to :o