Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulla132

Jak spalić zbędne kilogramy?

Polecane posty

Gość Paulla132

Witajcie! Muszę schudnac jeszcze 10kg (może trochę więcej) chodzę na siłownię 4 godz w tyg a co drugi piątek mam wolne... Staram się nie obżerac ale różnie jest... Waga mi skacze raz mam mniej a na drugi dzień więcej... Co jeszcze mogę zrobić żeby odchudzanie przynosiło jakieś skutki? Może macie jakieś sprawdzone tabletki wspomagające spalanie tłuszczyku? I jakie ćwiczenia mam wykonywać żeby mi się piersi podniosły i ujedrniły? Mam rozmiar E...

Gość salianka
Hej Zestaw ćw.na siłowni powinnaś najpierw skonsultować z trenerem,ponieważ większość z nich jest na wzocnienie masy mięśniowej-czyli pozbędziesz się tłuszczyku,ale nabijesz mięśnie i w efekcie może ci na wadze nawet przybyć. Sensowniejszym sposobem jest pływanie-ładnie rzeźbi całą sylwetkę,czyni ją bardziej gibką,prostuje plecy,pozytywnie pływa na biust (zwłaszcza pływanie "żabką"). Jeżeli chodzi o ćw.na biust - złącz dłonie na wysokości piersi i mocno naciskaj (jakby jedna drugą chciała przepchać). Policz do 10. Potem trzymając ręce w tej samej pozycji, spleć palce i ciągnij ręce na zewnątrz. Policz do 10. Zrób kilka serii. Podczas wykonywania tych ćwiczeń zauważysz jak biust pracuje. Poza tym chodź wyprostowana (żeby nie robił się obwisły i wizualnie był większy) i smaruj dobrym kremem.