Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mnie wkur..................

nie irytuje was że Jarek publicznie rzuca oskarżenia nie mając dowodów????

Polecane posty

nie ma żadnych twardych dowodów jedynie przypuszczenia i insytuacje i rzekonanie o monopolu na prawdę. i bezkarnie oskarża:/ i nikt mu nc nie może zrobić. mnie to wkurwia. a te okrzyki o gestapo do policji, no kurwa jakby to było gestapo to by ci durnie w kałuży krwi leżeli po 5 sec:/ i to sa katolicy? prawdziwi miłujący pokój katolicy:D to ten gatunek katolika który z mieczami przed wiekami wybrał się na "pielgrzymkę" do jerozolimy :/

Gość a.u.x
Mam ważniejsze problemy niz te jarka :P

ale te problemy jarka mogą się stac twoimi problemami już niedługo

Gość Jaki sens ma I Komunia obecnie
w jaki to niby sposób,coś chyba łykasz za bardzo papkę medialną,nie jest to zdrowe pożywienie

Gość Jaki sens ma I Komunia obecnie
chyba za bardzo nie rozumiesz istoty ustroju w jakim żyjesz,i z nudów sobie durnoty wymyślasz, czyli w sprawach istotnych dla obywatela jest pełen konsensu,czyli utrzymywanie stabilności w gospodarce,oraz brak odwagi reformami,a reszta polityki to jest bzdet i pic na wodę dla maluczkich

Gość aaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeee
jarus t zagrozenie dla dmeokracji dla polskosci rosci sobie prawa do oceniania ludzi pod wzgldem plskosci bo jak ktos nie jest z anim to nie ejst patriota. zalosny kurdypalek

po czesci masz rację. jest tak jak piszesz gdy politycy przed kamerami się opluwają a w kuluarach razem piją wódkę i ustawiają na dziwki. ale tuu mamy sytuację zupełnie inną. slyszaleś apele do wojska o "pomszczenie generała błasika?" jak jarek przegra wybory oglosi ze byly sfałszowane , swój elektorat poprowadzi z kamieniami na pałac prezydencki i co wtedy?

demokracja ma swoje zalety, ale też i prawa, a Jarosław balansuje na krawędzi, tylko niewiadomo ile jeszcze trzeba, aby tą sprawą zajął sie prokurator.

Gość aaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeee
jelsi on wygra te wybory to pozostanie mi nic innego jak placz nad glupota polakow. \Nie ejstem za zadna artia bo te wszystkei stare raszple u koryta trzymaja sie tam dla siebie. Polska nikogo nie interesuje tylko wlasne kieszenie...Moze kiedy by tak wszystkich zdymisjonować i posadzic mlodych cos by ruszylo atak poki te starocie siedza to nic nie zrobia ale na boga przynajmniej niech psychole nie rządza

Tak, albo dzisiaj czytałam. "Tusk zdajco", "zabiłeś nam prezydenta z Komorowskim !" :o, Idiotyzm, on zabił? Albo rozwaliło mnie "Lech Kaczyński walczył za polske" no bez jaj on walczył, chyba jak siedział na kiblu to walczył :o