Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana psychiczniee

Mam 16 lat, nie chce zyc! Rodzice wyzywaja mnie od głupkow i tlumokow. :(

Polecane posty

Ojczym mi ciagle wypomina ze nie estem jego dzieckiem i nazywa mnie idiotka, tłumokiem, brzydula... Mama nic nie lepsza, nigdy za mna nie jest, co mam jej za zle. Ile razy mi tez mowila, ze za ladna ani madra to ja nie jestem. :(

Gość zu hause
едят дерьмо, и сделать это в стиле

Gość Łokieć
Uuuu to trochę adams family. Ale dobra rada: miej to w dupie. Ja też nie mam idylli, a odkąd się tym nie przejmuję to jakoś żyję:)

latwo powiedziec, jak ja to slysze od malego to nawet jak zaczne z nimi sie klocic to nic to nie da. Wiem, ze moja mama nawet nie wie kto jest moim ojcem i bylam z wpadki, czasami mysle ze wolalabym zeby mnie do domu dziecka oddala albo cokolwiek. po co ja jej jestem ?

ucz się pilnie i zaraz po średniej idź do pacy i się wyprowadź biedronka_bez_ogonka_ -> jeśli mogę zwrócić uwagę to wywal ten kolczyk spod wargi tandetnie i głupio wygląda ;]

Gość terefere ....
zapewne po to by miała się na kim wyżywać. Trudno nie przejmować się takim traktowaniem, szczególnie ze strony matki. To czy Twoja matka zna Twojego ojca czy ni, nie ma żadnego znaczenia. Przede wszystkim nie daj sobie wmówić, że jesteś brzydka i głupia, bo to nie prawda. Masz już 16 lat więc spójrz w lustro i sama oceń co widzisz. I ucz się, to ważne. Zastanawiam się czy nie mogłabyś się wyprowadzić do babci?

Gość miałam podobna sytuacjee
babcia zmarła 3 lata temu, przedtem mialam wlasnie w niej oparcie, a teraz tragedia :(

Gość aguśka;)
No to weź się w garść i udowodnij wszystkim że jednak jesteś mądra ! dojdź do czegoś w życiu !!!

Gość miałam podobna sytuacjee
tyle, ze ja mieszkalam wpierw z babcia, a potem z ojcem i jego nowa zona ktora mna pomiatala. Wyprowadzilam sie na studia i odzylam. Tobie tez to polecam !

Gość cocokoko
Chciałabym zasięgnąć porady. Rok temu gdy mój brat został zdradzony, przeprowdzaił sie do moich rodziców razem z dzieckiem, przez ten rok wychowywałam dziecko razem z moimi rodzicami ( on poadł w depresje, matka ne interesowała się dzieckiem). Po tym roku gdy żone mojego brata zostawili Ci jej gachowie i rodzina wyrzycila w domu, moj brat jej wybaczył i zamieszkali znowu razem u moich rodziców. Terez nie wiadomo czemu wyrzywaja się na nim, wyzywają go od głupków, debilów i takich innych. szarpią go i biją bez powodu. cały czas sa u mnie w rodzinie o to kłotnie. nie mozemy nic na to poradzić. co robić??

Gość gość
no a moi rodzice mnie wyzywają od *****ych szczeniaków p******* dzieci , sk***ysyny , j******e guwniarze, itp..