Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna123321dziewczyna

Pytanie dotyczące zapłodnienia

Polecane posty

Witam. :) opowiem swoją przygodę i zapytanie.. Proszę o poważne odpowiedzi a nie, że trzeba brać odpowiedzialność i w ogóle, chce po prostu wiedzieć. Więc przechodzę do rzeczy: od jakiegoś czasu tak po prostu sprawiamy sobie przyjemność z moim chłopakiem, no ale ostatnio chcieliśmy po prostu spróbować dotknąć delikatnie penisem moich okolic intymnych no i mój chłopak dotknął mnie tam ale to jakieś 5 cm wyżej od dziurki ale to były może 2-3 sekundy bo od razu mu powiedziałam że mi to nic nie daje i jemu z resztą też. No ale potem się zorientowałam że on miał na czubku penisa odrobinkę takiej przeźroczystej wydzieliny(nie wyglądała ona na spermę i na pewno nią nie była bo nie zblizał się w ogóle ku wytryskowi). No i moje pytanie jest takie: czy przez takie coś mogło dojść do zapłodnienia? Czy w tej wydzielinie mogły być plemniki i czy mogły się one ewentualnie dostać do pochwy i zapłodnić mnie? Od razu pomyślałam, że mogłoby to się skończyć nieciekawie i przetaarłam sobie tam na dole majtkami i po niedługim jeszcze czasie umyłam wodą i jeszcze troszkę później poszłam się kąpać Proszę o poważne odpowiedzi.. Boję się, że jednak w jakiś sposób mogłabym tak zajść w ciążę a jeszcze bym tego nie chciała. Proszę o szybkie odpowiedzi!

NIE, NIE i jeszcze raz NIE!!!!!!! szansa na ciąże 1:1000000000000000000000000000000000000000 wróć na lekcje biologi przyda się :)

czytałam o tym wczoraj baaaaardzo dużo i opinie były naprawdę różne... :) biologię miałam no ale wiesz, różnie to bywa! poczekam jeszcze na jakieś odpowiedzi :) dziękuję bardzo ;*

Gość adinnaaaa
wstyd. zamiast za sex to moze wez sie za jakas literarure na temat rozmnazania.

mówiłam że to nie seks bo nie mam zamiaru go jeszcze uprawiać.. a przypadki są różne

Gość adinnaaaa
ale to na pewno sprawy zwiazane z erotyka. nie dla dzieci takie sprawy

no a skąd pewność że jestem dzieckiem? nie czytałam nigdy o tym bo nic z tych rzeczy nie robiłam a wczoraj na internecie czytałam dużo i ja i tak myślałam że to niemożliwe ale różne są przypadki i wolałam opisać dokładnie swoją przypadłość

tak czysto z ciekawości: czy ta przeźroczysta wydzielina mogła mieć plemniki? czytałam że to wydziela się z prostaty i niektórzy mówili że są w tym plemniki a inni że nie...

Masz racje ze ni ejestes jeszcze gotowa na seks. Radze jeszcze troche poczytac na ten temat i to ni ekoniecznie na forach internetowych bo te czesto bywaja malo kompetentne w takich kwestiach.... Nie na 100% nie jestes w ciazy:-)