Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKIE PYTANKO MAM

NOWY TESTAMENT MOWI ZE ODPOWIEDNIA KARA ZA CUDZOLUSTWO JEST KARA SMIERCI I CO WY

Polecane posty

Gość TAKIE PYTANKO MAM

NA TO ? WIEKSZOSC SZMAT Z TEGO FORUM JUZ BY NIE ZYLO :D JA OSOBISCIE POPIERAM.

Gość Miej pytanko dalej
i spierdalaj stąd kacapie, uczestniku jednej z największych sekt świata :classic_cool:

Gość TAKIE PYTANKO MAM
nie wymarlby bo ludzie po prostu przestaliby zdradzać. Niech zabijanie ludzi nie będzie karane a ludzkość zaraz by wyginela! nie jestem zadnym sekciarzem ale gdyby ludzie postepowali zgodnie z 10 przykazaniami to wszystkim żyłoby się lepiej ale wy wolicie lucyferianizm i hedonizm.

Gość TAKIE PYTANKO MAM
krzyż nie ma nic wspolnego z chrześcijaństwem ! To katolicyzm ktory jest w posiadaniu szatana wymyślił krzyż by zakpić sobie z Boga. Czy jakby twoją matke zabili młotkiem to byś chętnie patrzyła na młotek ? chyba nie ! a krzyż jest symbolem śmierci Jezusa więc zapewne jakby i ciebie zabito w ten sposob twoja rodzina nie moglaby patrzeć na krzyż!

Gość TAKIE PYTANKO MAM
idż stąd psychopatko z milionem nickow :O

Gość japinodle . . .
oj ja bym sie bardziej martwila o SAMCOW ci to puszczaja sie bardziej niz kobitki :D a przeciez CUDZOLOSTWO ICH TEZ DOTYCZY :p

Zaraz, zaraz, a gdzie jest tak napisane w Nowym Testamencie? Podaj wers. Bajkopisarz i erotoman gawędziarz jesteś.

Gość TAKIE PYTANKO MAM
List do Koryntian ! japinodle . . . - tak tak , ciekawe z kim ci faceci zdradzają te kobiety ? :D pewnie wiekszosć z nich to pedaly nie ? :D

Gość czarnula;]
chciałeś napisać: List do koryta czyli jak łażąc w czarnej kiecce nachapać się kasy, podupczyć i jeszcze ludzi pouczać 🖐️

Gość TAKIE PYTANKO MAM
ISLAM SOBIE INACZEJ RADZI ZE ZDRADAMI - WIADOMO ISLAMISCI TO SZOWINISTYCZNE ŚWINIE WIEC OKLECZAJĄ KOBIETY OBRZEZAJAC JE DZIEKI CZEMU KOBIETY ICH NIE ZDRADZĄ BO NIE CZUJA POTRZEBY.

Gość TAKIE PYTANKO MAM
Żrę klocki duplo :classic_cool:

Gość pożądanie czuje się
całym ciałem i przede wszystkim w mózgu, nie tylk łechtaczką. tacy muzułmanie mądrzy, jak założyciel topiku - niebezpieczni dla ludzi jesteście psychopaci

Gość TAKIE PYTANKO MAM
CZARNULA , PEWNIE ZE JESTEM TWOJEGO ZDANIA. KATOLICCY KSIEZA I CALY KATOLICYZM TO WIELKA SEKTA. WIERZACEMU W BOGA WYSTARCZY NAUKA ZAWARTA W BIBLII I WSZYSTKO JEST WLASNIE W TEJ KSIEDZE NAWET TO CO SIE DZIS DZIEJE NA SWIECIE A ZYJEMY W CZASACH KONCA. WIEM ZE ATEISCI I LUDZIE KTORZY SA JUZ TAK ZEPSUCI ZE W TO NIE UWIERZA , POZOSTAJE WAM ZAPI.ERDALAC W ROBOCIE I KONSUMOWAC , KUPOWAC KUPOWAC , WPI.ERDALAC LEKI I ZDYCHAC NA RAKA.

Gość TAKIE PYTANKO MAM
WYTNIJ SE PI.ZDE I POCHWAL SIE JAK CI SMAKUJE SEX IDIOTKO PRZYTĘPA

Gość TAKIE PYTANKO MAM
JESTEM PONAD WAMI I GARDZE WAMI BYDLETA :D JESTESCIE NIESZCZESLIWYM BYDLEM CZEKAJACYM NA OSTRZE :D JA JESTEM PONAD TO ! A WY ? MARNE GOWIENKA OSZUKIWANE OD KOLYSKI :D SMIEJE SIE Z WAS BATERYJKI SYSTEMU.

Gość z tym się zgodzę,
że żyjemy w czasach końca

Gość TAKIE PYTANKO MAM
DO TEJ IDIOTKI POŻĄDANIE SIE CZUJE - Przede wszystkim kobieta poddana takiemu zabiegowi ma zniszczoną seksualność oraz problemy natury psychicznej takie, jak urazy, kompleksy, depresje, lęki oraz oziębłość. http://www.wiadomosci24.pl/artykul/35893.html WIDZICIE GLABY UDAJECIE MADRYCH A JESTESCIE DEBILAMI DLATEGO GARDZE WAMI NIEMILOSIERNIE !

Gość Caps Locka sobie wyłącz
pederasto :P

Gość TAKIE PYTANKO MAM
WIDAC TWOJ STARY PEDOFIL CIE KARMIŁ Z KU.TASA

Gość wkod1
Mysle ze codzolostwo jest najgorszym grzechem wtedy kiedy boli! wtedy, kiedy sie kogos kocha, kiedy cierpi maz lub zona przez zdrade. Nie powinno sie zabijac za cudzolostwo, to oczywiste i sprzeczne z innym przykazaniem.

Gość nzbxvc
DO AUTORA WIDAC TWOJ STARY PEDOFIL CIE KARMIŁ Z KU.TASA NA TO ? WIEKSZOSC SZMAT Z TEGO FORUM JUZ BY NIE ZYLO JA OSOBISCIE POPIERAM.(to są twoje 2 wpisy) i o co ci chodzi o nawrócenie nas czy nauka "łaciny"?

Gość teska44
a jak maż nie wie ? to mozna? no bo nie cierpi:)

Gość rudlan
Dostaniesz to w co wierzysz