Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asas22

Pomoooocy !

Polecane posty

Zaraz po okresie kochalam sie z ukochanym co prawda bezzapieczenia bo nie moge uzwac antykoncepcji no ale zawsze pilnujemy. I po okresie jak zawsze mialam śluz i chyba caly czas nadal mam ten śluz;/ a za tydzien powinnam miec kolejny okres w tym ze nie boli mnie nic zadne podbrzusze nie ma temp podwyzszonej jest wszystko ok jak zawsze bylo. Zawszwe mam taki śluz przed okresem jakis walsnie tydzien.. i teraz nie wiem czy on znikl na pare dni czy zawsze tak mialam ze jakos przez caly czas mialam jakis śluz. Czy to moze byc oznaka ciązy ? Można powiedziec ze jestem tylko zmeczona lekko ale to spowodowane jest szkoła nauka i w ogole dojazdami do szkoly i do domu

Dodam ze kuja mnie jajniki ale zawsze mam tak na okola póltora tygdonia przed okresem

Gość hello hello ....
jeśli cię to niepokoi idź do lekarza, przez internet nikt ci nie pomoże

Moze lepiej pczekam do okresu jeśli nie bedzie albo bedzie jakis dziwny wtedy pojde

Gość ahaaaaaaaaaaaaaaaaas
no skoro masz zawsze te objawy przed @ to po co panikujesz ?

Ale czytałam ze bywa taki miesiac ze jest jakos przez caly czas morko a moze byc ze w ogole sluzu nie bedzie to prawda ?

W obu ciazach nie mialam sluzu..Sucho totalnie.A zwiekszony sluz moze swiadczyc o infekcji.Ale tutaj tylko lekarz nie kafe pomoze ;)

Ok dziekuje wlasnie cos mi tak tak wydaje poniewaz nawet wczoraj zauwazylam takli przezroczysty-brazowy sluz w stolcu i moze byc to spowodowane od żoładka a ja ostatno mialam dosyc duzy probelm z żoładkiem

Gość A ten śluz w kale
to miał cechyn płodnego czy raczej nie???? ;)

Gość A ten śluz w kale
ojej, mam nadzieję, ze nie jestes w ciąży...

Tzn on byl tylko wczoraj dzisiaj juz tak nie mam. Pamietam ze jakos dwamiesiace temu mialam tez cos ziwnego dziwnny śluz myslalam ze to okres czy cos takiego a bylo to w polowie cyklu

W ogole wszedzie pisze ze to zwiazane z jelitami czy tam z zoładkiem i nie ma nic wspolnego z ciaza

Gość A ten śluz w kale
Kurczę dziewczyno, przeciez sluz w kale to sprawa jelit, dlaczego porównujesz go do swoich ciążowych objawów? Kiedy kobiety piszą, ze w ciązy może pojawić się więcej śluzu, to na pewno nie miały na mysli śluzu w kupie... Obserwować możesz sluz z pochwy, a nie z kału, nosa czy jescze czegoś innego. W żartach zapytałam, czy był płodny, a ty odpowiadasz, że tak? Albo jesteś młodziutka i nie wiesz o co chodzi, albo... sama nie wiem.