Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 199400k

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość 199400k

mam problem i prosze o pomoc. ostatni raz współżyłam z moim chłopakiem 17 dni temu . zabezpieczyliśmy sie prezerwatywa. nie pękła bo ja sprawdziliśmy . wykonałam test ciazowy po 14 dniach od stosunku . wyszedl negatywnie. dostałam okres dzien po terminie tylko problem w tym ze BYL ON BRĄZOWY ZE SLADAMI CZERWONEJ KRWI . dostałam go późnym wieczorem i pojawiły sie silne bóle brzucha tak jak zawsze u mnie przy okresie . okres trwal od 8 do 10 wieczorem . ostatniego dnia były srednie plamienia . zazwyczaj okres mam 4 dni . ten co byl teraz byl troche inny . czy jest szansa ze moge byc w ciazy . czy sa jakies inne powody tego okresu ?? BLAGAM O POMOC !!

Gość iogyboutvffvo
Moze sie udasz do lekarza? Czego tu szukasz i oczekujesz-ze zwyczajne kobiety, obce i na odleglosc ocenia, czy w ciazy jesteś?

Gość gredate
stres związany z obawą zajścia w ciążę - to jest powód :)

Gość gredate
iogyboutvffvo - oczekuje słów ppocieszenia, nie chcesz jej pocieszać to spadaj, po co wyładowujesz na niej swoje frustracje?

Gość 199400k
dziekuje gredate :)

Gość sara3535
Na przyszlosc oprocz prezerwatywy stosuj jeszcze inne zabezpieczenie, unikniesz nerwow. My kobiety zachodzimy w ciaze i my musimy sie umiec zabezpieczac i nie licz w tym na ukochanego.

Gość gredate
jak wam gumka nie pękła i test masz negatywny to pewnie nie jesteś w ciąży, powtórz test za parę dni, a do tego czasu wyluzuj.

Gość gredate
bez przesady gumka wystarczy

Gość iogyboutvffvo
draznia mnie tego typu tematy po prostu-trzeba isc do lekarza i tyle, to takie trudne?

Gość 199400k
tak trudne bo nie mam warunków zeby tam isc ...

Gość to jak nie masz
warunkow zeby do lekarza isc to co my ci mamy poradzic? Zbadac cie online? :D

Gość adcfaSDf
nie jesteś w ciąży nie nakręcaj się idż lepiej już spać małolato bo jutro do szkoły na pewno idziesz

Gość 199400k
BARDZO WAZNE. WLASNIE WYCIAGNEŁAM TEST Z SZUFLADY TEN KTORY ROBIŁAM I POD SWIATŁO Z LAMPKI NA BIURKU ZAUWAZYLAM DRUGA CIENKA KRESKE JAK WLOSEK I BAAAARDZO BLADA W KOLORZE FIOLETOWYM TAK JAK TA PIERWSZA. CO TO MOZE OZNACZAC. WYDAJE MI SIE ZE WCZESNIEJ JEJ NIE BYLO. PROOSZE O ODPOWIEDZ. PROSZE

Gość 199400k
podnoooosze temat !!!

Gość gratuluję ciąży!
Witamy przyszłą mamę na kafe.pl!!!

Gość Hahahahahha!!!!
Ile dni ma ten test??Dziewczyno!!!Nie wiesz że test się po ok 5 mni wyrzuca i nie sprawdza bo może się bez powodu pokazać 2 kreska?I ty ładnie musisz być zeschizowana jak wypatrujesz jej pod światło.kreska ma być widoczna gołym okiem bez podświetlania itp!!!Nie wariuj.