Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid 30 30

JAK ZMIENIC SWOJE ŻYCIE

Polecane posty

Gość Dawid 30 30

ma ktos pomysły zaznacze ze nie jestem majetny zarabiam ledwie 2500zł mieszkam z rodzicami i nie mam dziewczyny macie jakies propozycje?? bo ja nie moge nic wymyslec a i mieszkam na małej wsi gdzie sie nic nie dzieje:(

Gość Dawid 30 30
pewnie masz racje :(

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
zarabiasz 2.5 tyś? nie mozesz sie jakos usamodzielnić? Ja zarabiam 1600 i wynajmuję kawalerkę.

Gość idz do zakonu
albo seminarium

Gość Dawid 30 30
kurde no chce ale jakos nie wychodzi to ile płacisz za wynajem?

Gość Dawid 30 30
marika hehe chetnie :)

Gość Dawid 30 30
ja to chyba mam wiecznego pecha pewnie zaraz powiecie ze narzekam ale znam kolesi o niebo gorszych ode mnie w tym co robia i w wielu innych sprawach a maja ciekawe zycie fajne dziewczyny itp wiec pytam gdzie sprawiedliwosc??

Gość Pandora30...
Zarabiam tyle samo, mieszkam sama w swoim mieszkaniu a w zyciu uczuciowym raczej same porazki. Czuje potrzebe zmiany ale sama nie wiem od czego zaczac.

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
ja za wynajem płacę 600 zł + opłaty. No ale mógłbys wziąc kredyt, chociaż lipnie bo będziesz spłacał do usranej śmierci ... taka prawda

Gość Dawid 30 30
pandora 30 widze ze nie jestem sam w tym całym zamieszaniu.

Gość Dawid 30 30
wow dziewczyny sobie jaje ze mnie robia extra

Gość mateuszek24
ja też tyle zarabiam i nie widze żadnych perspektyw żeby wynajmować chate za taką kasę, a w życiu uczuciowym też mam dużo pecha, ale jakoś trzeba żyć :)

Gość Pandora30...
Marika10 - wiem, przeczytalam ;) Odnalezienie swojej dorgi w zyciu powinno przychodzic jakos tak automatycznie, razem z wiekiem :) Chyba cos kiedys przeoczylam ;)

Gość Dawid 30 30
widocznie to juz tak jest ze jedni sa szczesliwi a inni nie nie ma sprawiedliwosci na swiecie gdyby sie pewnie miało sporo szmalu to i zycie by sie zmieniło dziewczyna by sie tez znalazła :)

Gość Pandora30...
Alez glupoty piszesz. Chcialbys dziewczyne ktora leci na Twoje pieniadze? To juz chyba lepiej byc samemu.

Gość Dawid 30 30
wiem ze jutro tez dzien bo do roboty ide hehe i ciagle ta robota blee

Gość mateuszek24
zgadzam sie mam znajomych co zarabiają połowe tego co ja tylko ja sie nie obnosze z pieniędzmi, a oni chodzą np. w bluzach hilfigera za 3 stówy, a mi szkoda kasy na takie pierdoły i chodze w takiej za powiedzmy stówke i dziewczyny do nich bardziej lgną niż do mnie, prawda jest taka, że większośc dziewczyny patrzy na kase...

Gość Dawid 30 30
fakt dziewczyna co na kase leci to nic nie warta nooo mnie ex zostawiła po 5 latach dla kasiastego łebka i jej teraz zyje sie dobrze a ja w miejscu poprostu mnie załatwiła na cacy

Pieniądze szczęścia nie dają.....co innego zakupy. A tak na poważnie to nie każda leci na kasę.

Gość Dawid 30 30
mateuszek sam widzisz jak jest gdzie podziały sie te prawdziwe kobiety no gdzie!!

Dawid 30 30 fakt dziewczyna co na kase leci to nic nie warta nooo mnie ex zostawiła po 5 latach dla kasiastego łebka i jej teraz zyje sie dobrze a ja w miejscu poprostu mnie załatwiła na cacy Niech ma a co? Myślisz że długo będzie szczęśliwa? Przyjdzie czas że następna się złapie.

Dawid 30 30 mateuszek sam widzisz jak jest gdzie podziały sie te prawdziwe kobiety no gdzie!! Jak to gdzie? A my tutaj?

Gość mateuszek24
tylko, że dziewczyny czasami nie rozumieją, że skromny facet może mieć więcej kasy i lepiej zarabiać, a taki co tylko inwestuje w ciuchy czy dobre auto was tylko wykorzysta i zostawi bo wie, że i tak oczekujecie czegoś czego wam nie zapewni tylko robi takie wrażenie :(