Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xc

sprzedawczyni oszukala mnie o dyche! :O

Polecane posty

Gość xc

w lidlu, myslalam ze sie wszystko zgadza, tereaz odkrylam, ze dala mi paragon zamiast 10 zlotych, plus drobne. to mnie zmylilo, co robic. w ogole nie mam pieniedzy, dla mnie to jednak duzo. rodzice sa wsciekli..:(

trzeba się zaczaić jak będzie kończyć pracę, napaść ją, obrabować i będziesz miała kasę

Gość xc
a tak serio? dodam ze mam dopiero 18 lat. a takie co tam pracuja, to pewnie po zawodowkach, w dodatku cicho mowie i nie mam az tak duzej sily 'przebicia'.. Isc tam z paragonem>

Gość arrrrrek
JEśli to dziś, to zasuwaj, i niech robią liczenie kasy. Mnie też tak oszwabili, ale się zacząłem pluć, przyfalował kierownik i od razu zrobili liczenie kasy, a ja odebrałem moją 10.

Gość odkeokw
teraz to juz nic nie zrobisz:O mozesz isc do marketu i co najwyżej podejść do kasjerki i liczyc aż się przyzna że miała w kasie +10 zł, ale czy odda ?

Gość xc
spadaj podszywie..:O dzis to juz raczej nie pojde. pamietam ze mowila akurat przy mnie ze konczy o 14, bylo 13.40. i obslugiwala z boku swoja kolezanke, z ktora gadala, toz po tym byalm ja.

Gość kroczący nick
Nie myślicie chyba, ze oszukała specjalnie? Dla niej to też problem. Lidl zamykają o 21, ale gdybyś teraz tam wpadła, pewnie trafisz na liczenie kasy. Nie wiem, czy mają kamery, to czasem pomaga.

Gość xc
ale mam dopiero 18 lat! gdybym miala 2o kilka albo po 30 to by zrobili cos takiego, a jak zobacza taka mloda to sobie pomyska ze klamie, i nawet sobie glowe mna nie zawroca.

Gość ryrudz
daj spokoj, o 10zl robic po czasie taki szum? na przyszlosc - patrz co ci wydaja, sieroto