Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda _ 21_ 21

TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE - POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość magda _ 21_ 21

Zaczęłam współżyć z moim chłopakiem jakieś pół roku temu. Mam 21 to mój pierwszy chłopak z którym sypiam. Stosowaliśmy prezerwatywy ale czułam się jakoś niepewnie z tym, więc poszłam do lekarza i po badaniach przepisał mi tabletki Cilest. BIorę je 10 dni i to jest jakiś koszmar. Czuję się okropnie, jest mi cały czas niedobrze, dwa razy straciłam przytomność, jestem cały czas wściekła i płaczę non stop. Chcę to przerwać jak najszybciej. Dziewczyny czy mogę już teraz czy muszę zjeść całe opakowanie tego okropieństwa. Jak przerwę teraz to czy dostanę ten cały okres z odstawienia? Pomóżcie.

Gość magda _ 21_ 21
help!!!!

Gość :{:}:P+_
Lepiej idź do lekarza. To opakowanie warto dokończyć, może lekarz dobierze Ci inne.

Gość asiak1326
miałam takie same objawy. odstaw od zaraz tabletki bo po co się męczyc tak mi przynajmniej doradził mój lekarz:) odstaw i idź spokojnie po innepolecam lesinelle na prawdę świetne:)

Hej dziewczęta. Sprzedam tabletki lesinelle 1 opakowanie za 20zl. albo odbiór osobisty albo za +5zł moge wyslac poczta. Opakowanie jest nienaruszone, w całości i z pełną datą wazności. Pozdrawiam i proszę o kontakt na oll6@vp.pl