stokrotka93 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 cześć wszystkim, mam pewien problem... otóż o statnio podczas stosunku z narzeczonym bardzo boli mnie pochwa, w zasadzie stosunku nie ma bo juz przy włożeniu peniska odczuwam przeszywający boł pochwy, za każdym razem na drugi dzien mam ślady kwi na majtkach.. Błagam pomóżcie mi, nie wiem czy to jest już powód aby złosic sie do lekarza ps. nie zabezpieczamy sie w zaden sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 12, 2011 Idź do lekarza sprawdzić czy nie masz żadnej infekcji. Jesteś wystarczająco mokra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka93 0 Napisano Kwiecień 24, 2011 tak, raczej tak, nie misimy stosować zadnych wazelin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka93 0 Napisano Kwiecień 24, 2011 tak, raczej tak, nie misimy stosować zadnych wazelin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rosy3 Napisano Kwiecień 25, 2011 to mogą byc objawy endometriozy. A czy odczuwasz duży ból owulacyjny i w czasie miesiączki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka93 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 podczas owulacji jako taki, ale podczas miesiaczki w pierwszy dzien czasami nie mam sily z łózka wstać ;/masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach