Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie stało avast blokuje mi

czy stosowanie się do ksiazkie "dlaczego mezczyzni kochaja zołzy"

Polecane posty

przyniosło jakies efekty ? czy wrecz przeciwnie ?

Mężczyźni nie kochają zołz. Jakim trzeba być głąbem, żeby wierzyć, że facet może kochać heterę zatruwającą mu życie? Facet może być z zołzą tylko dla seksu i po nic więcej.

czy ja jestem kupa a ty mucha ? :O wszedzie dzisiaj za mna latasz :D

macie tutaj kawałek : "Oto przykład innej dziewczyny, która dla faceta gotowa jest pójsc na wszystko - jednoczesnie burzacy stereotyp, jakoby uroda i młodosc były tym, co najbardziej pociaga me czyzn. Karla ma dziewietnascie lat i jest tak piekna, e mogłaby bez retuszu pojawic sie na okładce ka dego magazynu dla me czyzn. To ona wypłakiwała mi sie na ramieniu, bo jej chłopak Bart powiedział, e kiedy wychodzi gdzies z przyjaciółmi, rozglada sie za szesnastolatkami. A oto wersja Barta: „Nie jestem w niej zakochany tak jak ona we mnie". Opowiedział mi, jak Karla robiła mu kiedys pranie w jego mieszkaniu. „Zachowałem sie jak ostatni dran. Wiesz, co mi powiedziała? Jak skoncze twoje pranie, wracam do domu. Było tego jeszcze na trzy pralki, i uprała wszystko. Naprawde bym ja szanował, gdyby powiedziała Pieprz sie! i wyszła". Rada: kiedy jestes u niego, obojetnie w jaki dzien tygodnia, nie wykonuj adnych prac domowych. Jedyne pranie, jakie robisz, to twoje pranie. Jedyna wanna, jaka szorujesz, to twoja wanna. Jedyna osoba, po której sprzatasz, to ty sama. Jesli w jego mieszkaniu jest bałagan, wróc do swojego. Jesli on cie poprosi o pomoc w sprzataniu, badz subtelna. Powiedz mu tylko, e słu aca ma wolne niedziele"

Gość truest orginal blob the killer
no i o czym to ma świadczyć? równie dobrze ja mogę napisać książeczkę , gdzie bohaterka uwielbia być katowana przez swojego faceta. z tego wniosek, że wszystkie , albo choć większość kobiet to lubią?

co sie stało avast blokuje mi czy ja jestem kupa a ty mucha ? wszedzie dzisiaj za mna latasz Mam kupo misję do spełnienia i obywatelski obowiązek. Muszę Ci naprostować zwoje i skręcić zgodnie z tantrycznym wirem życia, w kierunku przeciwnym do emanacji z czakry szyszynki :P

podobam Ci sie ? :classic_cool: