Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahaikaki

seks:(

Polecane posty

Gość ahaikaki

nie mam ochoty na seks ze swoim mezczyzna.On sprawia,ze mi sie go odechciewa,bo traktuje go przedmiotowo.Wrecz wymaga ode mnie seksu.Wstaje rano i slysze"kiedy zrobisz mi loda itp.itd".Nie ma dnia,zebym nie slyszala,ze go niezaspakajam.Jak mamy uprawiac seks to oczywiscie on widzi to tak,ze ja wskakuje w seksowne ciuszki i do niego przychodze.On tylko lezy i czeka.Nakupil wibratorow i innych zabawek ale mnie to wcale nie potrzebne jest.Kiedys moglam uprawiac z nim seks po kilka razy dziennie.Dzis to dla mnie katorga.Wczoraj mielismy np taka sytuacje.Wykapalam sie i ide do lozka.Wiadomo co chcemy zrobic,a on do mnie,zebym sie ladnie ubrala.Ja mowie,ze nie chce,bo chce sie kochac zwyczajnie po prostu.A on do mnie,zebym sobie darowala...bo ja mu przeciez obiecalam kilka dni temu,ze sie dla niego ladnie ubiore.Przeciez zawsze kiedy uprawiamy seks ja jestem poubierana w te ponczochy samonosne gorsety i inne bzdety!Jak chcialam sie kochac po swojemu,bo akurat nie mialam ochoty robic z siebie dziewczyne z playboya to on mi zwyczajnie odmowil!Takie sytucje sprawiaja,ze nie mam ochoty na seks z tym czlowiekiem.Ogolnie mam te ochote tylko mam wrazenie,ze moje potrzeby sie w tym zwiazku wogole nie licza i to mnie odpycha.Czy ja jestem jakas nienormalna czy on przegina?

Gość ahaikaki
mowie jemu;) tylko zdaje mi sie,ze on nie rozumie i probuje mi wmowic,ze glownym problemem jestem ja i moje niskie libido.Chcialam poznac opinie osob postronnych na ten temat.Do kolezanki nie pojde z tym,bo mi wstyd.

Gość Red_666
A w czym na co dzień sypiasz? Może jego nie kręci Twoja nocna bielizna? My faceci jesteśmy wzrokowcami. Miło jak kobieta wygląda seksownie. Jak założy bawełnianą koszulę nocną w misie.....

Gość Michaszko
To ja powiem Ci tak Dziewczyno daruj sobie wnikanie w chory umysl swojego faceta a nawet wiecej daruj sobie tego faceta wogole, ja tez czasem lubie jak moja kobieta wskoczy w jakies smielsze ciuchy ale to co ty napisalas o swoim to jakas paranoja Jezeli facet nie chce sie z toba kochac bo nie wygladasz jak dziwka to soryyy ale moim zdaniem to on ma problemy ze swoim libido no i nie szanuje twojego zdania w lozku to tak jakby cie traktowal przedmiotowo czyli bez szacunku w ogolnym znaczeniu tego slowa

w seksie jak i w życiu powinno się wypracować kompromis z partnerem :) nie może tak być, że seks jest zawsze taki jak on tego pragnie, ale nie może być też zawsze taki, jak chcesz tego Ty - bo żadne z powyższych nie zadowowała drugiej połówki

nie uznaje ustalania jakiegoś przed sexem. Sex ma byś spontaniczny. Robisz to co chcesz i poddajesz sie partnerowi/tnerce raz po raz :) żywioł, spontan, wolność :)