Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaadominikaa

Brak krwawienia z odstawienia tabletek.

Polecane posty

Gość nikaadominikaa

Witam. Przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i nie dostałam krwawienia z odstawienia. Co może być przyczyną? Czy ktoś też tak miał? Dodam że robiłam test ciążowy i 2 razy wyszedł negatywny. Nie wiem czy wymaga to wizyty u lekarza czy mam czekać aż @ przyjdzie? Pozdrawiam.

Gość 25 letnia
Idz do lekarza,zrobi ci badania.ja mialam podobny problem.urodzilam dziecko po tym przez 3 lata bralam tabletki po odstawieniu(bo staramy sie o druga dzidzie) przez 3 miesiace mialam okres po tem zaginal,myslalam ze to ciaza ale niestety ,poszlam do gina jak sie okazalo wysoka prolaktyna i zespol policystycznych jajnikow dostalam luteine na wywolanie pierwszy miesiac byl potem znow zaginal(znow brak) dostalam bromergon i duphaston przez 3 miesiace mam regularnie.a ty jak dlugo nie masz,tez starasz sie o dziecko.teraz juz bym nigdy ich nie wziela.

Gość nikaadominikaa
Tabletki brałam ponad rok jako lek na zahamowanie endometriozy. Teraz odstawiłam i chciałabym starać się o dzidziusia. Ale krwawienia z odstawienia nie ma juz prawie 2 tygodnie. :/