Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melongalia

czy mogę?

Polecane posty

Gość melongalia

słuchajcie, czy test 2 tyg po spodziewanej miesiączce mogę zrobic o kazdej pozre dnia czy poczekac do rana? nawet jak duzo piję wyjdzie? czy lepiej czekac???

Gość melongalia
upppp

Gość niby powinno się
rano, ale później też powinien test wyjść

Możesz zrobić test o każdej porze! 2 tyg to dość czasu by test wykazał np.wynik pozytywny i nie koniecznie trzeba to zrobić rano. Ja robiłam jeden wieczorem,jeden w nocy i oba były pozytywne po 16 dniach od spodziewanej miesiączki :)

Możesz zrobić test o każdej porze! 2 tyg to dość czasu by test wykazał np.wynik pozytywny i nie koniecznie trzeba to zrobić rano. Ja robiłam jeden wieczorem,jeden w nocy i oba były pozytywne po 16 dniach od spodziewanej miesiączki :)

Gość melongalia
ok poczekam, słuchajcie, ostatnio miałam okres taki bardziej lekki. teraz jestem 2 tyg po okresie.... i mam straszne problemy ze wzdęciami od tygodnia. nic mi nie pomaga, i dzis pani w aptece powiedziała, ze powinnam zrobic test koniecznie. wiec sie zdziwiłam, powiedziałam ze w ciąży raczej byc nie mogę, bo jak?? kurde, no mam wzdety i bolacy bebzol, jak anciskam to boli-jakby pęcherz, macica... moze mam jeszcze lekką zgagę-wieczorem. No i od tygodnia tez nie piję herbaty, bo na sam widok rezygnuję. a jestem smakoszka wielu gatunków herbat, Piję rano wode z cytryną. innych obajwów nie mam... martwi mnie to, ale wole byc w ciązy niz miec cos zjelitami.

Gość melongalia
upppp

Gość cfgvbh
to zmienia postac rzeczy. Jak nie wiesz w jaki sposób miałaś zajść w ciążę, miałaś okres, to nie jesteś wcale po terminie... Po co ci ten test??? Pani w aptece wszystko wciśnie zeby sprzedać. Od kiedy objawy te które wymieniasz są pewnym objawem ciąży??? Ja proponuję ranigast, a nie test ciążowy!!

Gość melongalia
wiem dlaczego mogę być w ciąży z prostej przyczyny... poprostu kocham sie z moim mężem cały cykl bez zabezpieczenia od 3 mcy. Nie palnujemy na siłę, liczymy na pzrypadek. aptekarka dokładnie wypytała o moje dolegliwosci, ja nie mam nic z żołądkiem by brac ranigast. gdy powiedziałam jej o miesiączce 2 tyg temu, to powiedziała, ze tak moze byc w pierwszym miesiącu. A czemu wdęcia? tez mi wytłumaczyła-ze to progesteron tAK działa, ze moga by bardzo nasilone. Więc uwazam, ze w porzadku kobieta, bo dała mi calej torby medykamentów tylko herbatkę i poleciła zrobic test. tez na to bym nie wpadła, mając okres... ale tak tu czytam teraz to forum i było pare pzrypadków ciąży z okresem, nie upieram się, pytam tylko, czy mogę zrobic test,

Gość melongalia
miało być -nie dała mi całej torby medykamentów

Gość cnjvbhgfdcs
najpierw "wiec sie zdziwiłam, powiedziałam ze w ciąży raczej byc nie mogę, bo jak??" a potem: "wiem dlaczego mogę być w ciąży z prostej przyczyny... poprostu kocham sie z moim mężem cały cykl bez zabezpieczenia od 3 mcy" o co ci biega Kobieto?????????????