Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mezczyzn i kobiet

jak pokazac mezczyznie ze to zakochanie

Polecane posty

witam serdecznie wszystkich spotykam sie z facetem na poczatku doszlismy do wniosku ze beda to tylko spotkania bez zobowiazan tak bylo dla mnie jak i dla niego latwiej poniewaz obydwoje jestesmy po przejsciach milosnych niestety teraz pojawil sie problem pokochalam go..jak mam mu dac delikatnie do zrozumienia ze cos do niego czuje?

Gość ing147852
pocałuj go

jestesmy z soba w intymnych sytuacjach wiec pocalunek nie jest niczym nadzwyczajnym...chcialabym jakos gestami mu to okazac np jak jestesmy u znajomych czy tez na jakies imprezie...

macie jakis pomysl?

Gość onnnnnnnnnnnnnnn
zrób mu fajnego lodzika ;)

ehhh ja mam to samo tylko w odwrotnej sytuacji. mam? a raczej miałem bo chyba przegapiłem moment kiedy powinienem wyznac jej co czuje... temat się między nami rozmył a ja tęsknie jak cholera...

Pokaz mu i będzie po wszystkim ;P Skoro to miał być układ bez zobowiązań, to na 90% facet po takiej deklaracji się wycofa. Zwłaszcza, jeżeli to on był inicjatorem tego układu. A historia stara jak świat, dlatego takie związki układy trzeba kończyć zanim dojdzie do tego etapu, ze jedna ze stron się zakocha. Bo inaczej któraś ze stron cierpi ;P

Trzeba mowic. Jezeli sie nie mowi, przegabia sie istotne sprawy w zyciu.

Nei ma rację, chłop zwieje gdzie pieprz rośnie. Istnieje nikła szansa, że zapragnie odwzajemnić to uczucie, ale to jak jeden do miliona... Zakończ to. Albo męcz się w takiej niezobowiązującej sytuacji.

Dekalogowata ---> nie jestem żadną kafką :-) :-) :-) ale fantazjować możesz dowolnie ;-) ja swoj temat spierrdoliłem głównie przez alko, bo czułem że ta kobieta mnie kocha i odwzajemniałem się tym samym, czyli oprócz fajnego seksu opieka i wzejemna troska nad sobą, TA czułość między sobą, brakowało tylko słownego wyznania uczuć. jednakże moje problemy alkoholowe przełożyły się na nasze relacje i coś wygasło z jej strony... a to jest taka kobieta że jestem święcie przekonany iż jakbym wyznał co czuje to nie rozmyło by się tak... ehh brak słów na to wszystko... powiem tak: "śpieszmy się kochać..." i nie dokończe by nie krakać :-(