Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alone in the darkkkkkkk

Nigdy nie byłem w związku, bo boję się kobiet, szczególnie tych ładnych

Polecane posty

Gość alone in the darkkkkkkk

Ja wiem, że teraz to już nikłe są szanse na poznanie kogoś. Powoli zbliżam się do trzydziestki. Dlaczego tak się stało ? Przez moje kompleksy i poczucie niskiej wartości, nieśmiałość itd. Zawsze czułem się gorszy od innych, myślałem że nie zasługuję na żadną kobietę. Unikałem kobiet ze strachu przed tym aby jakaś nie zainteresowała się mną. Teraz jest starym dinozaurem bez żadnych doświadczeń z kobietami. To odpycha potencjalne kandydatki, ten brak doświadczenia. Teraz to już nawet boję się kobiet, ich reakcji na to że nigdy z nikim nie byłem, co sobie pomyślą o mnie itd. To poczucie niskiej wartości pogłębiło się na studiach, kiedy musiałem powtarzać rok. To jak teraz wygląda moje życie to tylko moja wina. Nie mam tego nikomu za złe. Chciałbym tylko przestrzec, że może się to przydarzyć też Wam jeśli nie zaczniecie coś robić. Jeśli ktoś chce Wam pomóc to nie odrzucajcie jego pomocy. Mnie nie miał kto pomóc i tak to wszystko się skończyło.

Gość zapalniczka292929
wiesz moze i troche twoja, ale byly jeszcze okolicznosci... nie jestes stary na faceta 30 lat to nic jest, ja mam 35 i jestem kobieta i tez szukam kogos... uwierz w siebie to podstawa

Gość skad jestes alone?
jw

Gość IMO13730
Biedronka z ogonkiem, czemu Twoja fotka ładuje mi się tylko do poziomu dekoltu?

Gość ej koleś daj spokój
znam takiego, co miał 45 lat, wcześniej zero doświadczeń, a teraz ma fajną, śliczną, młodą kobietę i są przeszczęśliwi

Gość IMO13730
Biedronko - zauważyłas może, że tylko KIEPSKIE filmy kończą się przed najlepszą sceną, zostawiając ją na kolejny odcinek? ;)

Gość IMO13730
Ja tylko dzielę się przemyśleniami. Może jeśli moje pomysły przekonają uczestniczki dyskusji na tym forum, to zdjęcia zaczną ładować się bez logicznych błędów. :classic_cool:

Gość ,kmjnhbjyuvghbn
masz czego sie bać. Racja!

Gość a moze byc z okolic?
za tym dekoltem jest ten brakujacy ogon biedronki ;) Ale tak nawiasem piszac, wymietolilbym Ci Biedronko cycusie, po uprzednim zaproszeniu na wiosenny spacer.

Gość IMO13730
Bolec - nawet raz pokazała mi coś więcej, ale pamięć już nie ta sama co za niemowlaka... Ponadto, co ma karmienie mnie piersią, do cycków tutejszych laseczek? :classic_cool:

Gość IMO13730
Kolego - następnym razem nie wyskakuj tak z nienacka ze spacerami - biedronki płochliwe są. :P

u... nie ma ogonka, pelne rozczarowanie. ale spacer nadal aktualny. tak z ciekawosci, z jakiego regionu Polski jestes Biedronko i ile masz kropek?

Gość IMO13730
No cóż, Biedronka ma już amanta od spacerów, to mi zostaje tylko poderwać Bolca... Nie zabrzmiało, to tak jak oczekiwałem... :P

dalbym Ci 19 kropek, ale nie pasuje mi jedna rzecz - jak taka ilosc sie pomiesci na Twoich pleckach?

Gość IMO13730
"a na ile wyglądam" Uwaga! To jest pułapka! 20! Odpowiedzią jest ZAWSZE 20. :classic_cool:

22 kropki... a ja Ci dam dodatkowo jedna swoja kropke. i co Ty na to?

Gość IMO13730
Niskiego!? Cholera - czemu laski zawsze ciągnie do patologii!? :P