Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alone in the darkkkkkkk

Nigdy nie byłem w związku, bo boję się kobiet, szczególnie tych ładnych

Polecane posty

Gość a moze byc z okolic?
w ramach tej jednej kropki jest nie dodatkowy bagaz w postaci wieku, a bilet na koncert organizowany przez utalentowanego konika polnego i spacer z moja skromna osoba.

Gość IMO13730
Codziennie na Kafeterii uczę sie nowych rzeczy. Dzisiaj dowiedziałem sie, że zwrot "wpałd mi w oko" oznacza, iż facet jest już dawno zważony i...hmm - zmierzony.

Gość IMO13730
Ironia czyż nie? Żeby na temacie o strachu przed laskami odchodziły istne orgie. :D

Gość biedronka nastepne gimgowno
przyszlo sie kolczykiem pochwalic. Do książek :O

Gość IMO13730
Bolec, ale jak sprawdzisz i okaże się, że uzbrojenie odzwierciedla jego "imponującą" postawę? A zresztą o czym ja tutaj! Miałem przecież Ciebie uwodzić!

heheh... tu koles ma problemy a imo i biedronka gadają sobie o czymś tam heheheh po 1. Koleś wez sie w garsc, zajmij sie swoim hobby, ucz sie i zdobywaj doswiadczenie zawodowe a kobieta sama sie znadzie,, żyj dla siebie. po 2. Cześć IMO po 3. ładna ta biedronka ze zdjęcia :) popopo 4. mnie też już odbija na noc

Gość IMO13730
Kamil - IMO, Bierdronka oraz Bolec i anonimowy spacerowicz. :D Temat już nie do odratowania. :classic_cool:

hmm kurcze, biedronka chyba poszła, dziwne zawsze jak ja piszę na kafe to nagle jakimś cudem kobiety przestają pisać... hmm mógłbym być tajną bronią u prawików- oczywiście gdyby mnie zwerbowali - to forum było by ich(nasze) :)

Gość IMO13730
Tajną bronią prawików? Znaczy, że dzięki Tobie i laski na forum by ich omijały z daleka? Też mi tajna broń. :D

Gość IMO13730
Ale w sumie działa...dlatego winą za to, że Bolec mnie olała obarczam Ciebie. :classic_cool:

Gość IMO13730
Wiara - znaczy, że nie wolno wyciągać wniosków?

Ej, daj spokój. Każdy ma w sobie coś, co ktoś chciałby poznawać:) Wiesz na poprawę swojej samooceny polecam Ci relaks,hipnotyczne transy jak np u pana Kaczorowskiego. Możesz coś znaleźć na chomiku:) Naprawdę to działa:) Ijesteś w idealnym wieku, dojrzały mężczyzna. Chyba dużo kobiet o tym marzy:)

Prawik czytaj dokładnie. Widać nie wiesz na czym polega życie. NORMALNE życie, zaznaczam. Imo - na wszystko znajdzie się rada.;) Więc tragedii nie będzie jak będzie mało.

Gość IMO13730
Wiara - dramatyzujesz. Wyciąganie wniosków pozwala na uniknięcie (a przede wszystkim rozpoznanie) tych samych błędów. Nie przekonasz mnie, że jest to bezwartościowa umiejętność.

Gość IMO13730
Bolec - nie będe tutaj prowadził dyskusji na temat penisów niskich facetów. RZUCAM Cię!

"To nie jest tak, że w przeszłości było się beznadziejnym i nagle odcinasz się od tego wszystkiego i jest fajnie." Dlaczego nie? to, że Ty nie chcesz tak zrobić to nei znaczy, że to nie działa. 'Przeszłość to również nabywanie wszystkich umiejetnosci potrzebnych do funkcjonowania w dorosłym życiu." No właśnie. Nabędziesz je to coś z Ciebie "będzie". Jak nic z tego nie wyniesiesz to dalej będziesz.... prawikiem.🖐️ "Ale o tym moga wiedziec tylko osoby, które przez to przechodzą, a nie idioci, którzy gówno wiedzą a sami mieli zupełnie inna sytuacje." Sam gówno wiesz. Zdziwiłbyś się jaka kiedyś byłam. Ale lepiej wyzwać od idiotów, bo przecież TY wiesz NAJLEPIEJ i tylko TY.

Gość IMO13730
Wiara - to nie jest umiejętność wprowadzania zmian, tylko nie pakowania się w taką samą kabałę.

A ja proponuję jeszcze raz porozmawiać o czymś innym iz zaśmiecić ten temat :D hahahahaha! Jezu.. padam na ryj normalnie chłopaki.

Gość IMO13730
Bolec - łudziłem się, tylko tyle masz mi do powiedzenia po tylu latach?!

Gość IMO13730
Nawet nie usłyszałem od niej wyjaśnień, tylko "pa, idę do kurdupla"...

Gość wujek_okropna_rada
jebać baby baby to chuje

Gość takie moje wnioski
stary teraz to masz już przesrane