Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On, co nie wie

Do dziewczyn/kobiet, jak byście chciały (lub były) być podrywane? :D

Polecane posty

Gość On, co nie wie

Piszcie, jestem bardzo ciekawy. :)

Gość Maryjetta.
Dzisiaj koles posylal mi buziaki na chodniku jak sie z nim minelam. Malo na mnie nie wszedl. Przyznam ze wywolal usmiech na twarzy i dostalam lekkich rumiencow. Fajnie byloby dostac spontanicznie kwiatka zerwanego gdzies z pobocza. Albo rzucony komplement np 'masz intrygujace spojrzenie',puszczone oczko, usmiechy itp

Gość dzikusxxx
Masz duże oczy i tak fajnie podskakują jak biegniesz do autobusu :)

Gość rób to tak,
żeby kobieta myślała że to ona cię zdobyła :D uwielbiam to :D

Gość nervasal
jak spotykasz kobietę to usmiechaj się do niej, lekko, a ciebie zapamięta. To jeden ze sposobów. Stary sposób, to pomoc przy niesieniu pakunków itp. Ale niekażda się przeprowadza więc pakunki opadają.

Za to każda ma torebkę. Wyrwij jej torebkę i powiedz, że pomożesz jej zanieść do domu. W ten sposób zrobisz dobry uczynek, wywrzesz na niej silne wrażenie i dowiesz się gdzie mieszka. Na wypadek, gdyby nie odpisywała na smsy i nie odbierała telkefonów od ciebie, albo niechcący podała ci zły nr tel. Zawsze wtedy będziesz mógł wieczorem do niej przyjechać. Oczywiście nieśmiałe kobiety mówią, że same sobie potrzymają torebkę. Musisz stanowczo im ją wyrwać i powiedzieć, że jesteś prawdziwym mjężczyzną i nie pozwolisz, żeby kobieta dźwigała. Oczywiście jeśli akurat jedzie z domu, załatwić sprawę, albo na jakieś spotkanie z koleżankami, towarzysz jej, aż do powrotu do domu. To sprawi na niej pozytywne wrażenie, że się nią interesujesz i jesteś opiekuńczy :classic_cool:

Ale zawsze można pomóc z walizką :D Lecz z tą pomocą to ostrożnie, czasami można potraktować kobietę jakby się myślało "oj, Ty mała durna kobietko masz za słabe rąsie by poradzić sobie z takim duuużym pakunkiem, co byś zrobiła bez takiego silnego i wspaniałego faceta jak ja, beze mnie byś zginęła" Dżentelmen powinien być naturalny Ja jestem bardzo drobna i lubię szarmanckich facetów, ale nie znoszę lekceważenia bo sama potrafię sobie poradzić praktycznie ze wszystkim i niczyjej łaski nie potrzebuje, zwłaszcza na pokaz

Gość nervasal
obe z tą torebką) Niektóre ważą 10 kg;) Może siatki albo wózek;)? cokolwiek?? Przepuśc ją w kolejce, w drzwiach, ustąp miejsca w komunikacji, zaproponuj że ją podwieziesz jak idzie z koleżanką. Jak masz okazje poproś do tańca. Pomóż oebrac kawę w kawomacie, ja np tak miałam w bibliotece, bo coś się zacięło:D i pan z tyłu mówi, co pani chce zrobic? ja: oebrac kawę;) I mi pomógł. Cos tam wsinął wycisnął i wyszła kawa..cholera zaciął sie kawomat:)

Gość zboczona jasia 3
a jak was podrywał wasz mąż, chłopak ;)??

Gość zboczona jasia 3
ja bym chciala zeby kiedys po prostu jakis przystojniak z ktorym wczesiej wymienilam spojrzenia doparl mni edo sciany i pocalowal,...

Gość nervasal
jasia to się nie doczekasz. Faceci są leniwi. Nie to co kiedyś. Kiedyś trzepały panie dywany i jakiś facet im pomagał:) Ja widziałam z okna;) teraz dywany się myje/pierze robotem, nie trzepie na śniegu:):P

nervasal obe z tą torebką) Niektóre ważą 10 kg Może siatki albo wózek ? cokolwiek?? Przepuśc ją w kolejce, w drzwiach, ustąp miejsca w komunikacji, zaproponuj że ją podwieziesz jak idzie z koleżanką. Jak masz okazje poproś do tańca. Poroś do tańca w tramwaju. Wyjdziesz na oryginalnego :classic_cool:

A ja to bym tak chciał zebrać głupie porady kobiet z Kafeterii, zamontować sobie ukrytą kamerę, podchodzić do kobiet na ulicy i gadać teksty z Kafeterii. Ale wyszłaby parodia :D

Gość wnerwiony kuba mokry
w tramwaju????????????????????????????????????????????? To można zapytac dokąd jedzie tramwaj? czy zatrzyzuje się tu i tu..albo gdzie jest kasownik. załatw jej wejściówkę u Wojwódzkiego:P napewno będzie Twoja:D

Gość ylko biedronka ach biedronka
żeby jakiś "ciapaty" w mega aucie zapytał się mnie: jak mi się zakupy udały:0: I czy kupiłam mu lizaka: