Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantka266

problem z chłopakiem, prosze o doradztwo

Polecane posty

Gość samantka266

witam, mam 26 lat. Spotkałam sie z chłopakiem juz 3 razy, z tym z ktorym wczesniej rozmawiałam codziennie na gg przez kilka miesięcy. Mam takie pytanie o spostrzezenia na tą sprawę, otóż ostatni raz widzielismy sie w niedziele a on od tego czasu w ogole nie chciał ze mną porozmawiac, to znaczy nie wyszedł z taką propozycją bo w poniedziałek napisał tylko 1 sms ze jest zmeczony po pracy i nie wejdzie na gg, a wczoraj napisał tylko sms ze co u mnie bo u niego ciagle praca, praca. Nie wiem co sądzić o tym, czy to możliwe ze nie jest juz mna zainteresowany? dodam że na spotkaniach było super, rozmawialismy wciaz i było ok, dodam też ze doszło do czegoś więcej. Nie wiem co sądzić teraz o tej sprawie, czuje sie zaniedbywana, a mówił że nie jestem mu obojętna. Poradźcie

Gość idz do agencji
3x sie spotkałaś i już dałaś dupy? no to łatwo mu poszło, a teraz też mu będzie fajnie bo ma darmowe bzykanie. patologia!

Gość samantka266
do czegos wiecej nie oznacza ze dalam dupy kretynie, moze ty jestes taki łatwy ale na pewno nie ja wiec zamknij swoją niewyparzoną morde i nie udzielaj mi swoich kretyńskich rad

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
wiesz,moze mu sie odmieniło ...

Gość twims
W poniedziałek się odezwał, wczoraj się odezwał to w czym problem?

Gość samantka266
w tym, że nie rozmawia ze mną, to tylko jeden sms był, wciąż rozmawialiśmy ze sobą wieczorami na gg a teraz nic, nie wiem co o tym sądzić, na razie ja tez nie odzywam sie do niego

Gość samantka266
mam poczucie ze mnie olewa

Gość gwoli wyjasnienia...
i pewnie to uczucie jest prawdziwe, stracil chyba zainteresowanie toba, a moze pojawila sie juz jakas nowa dziunia i z nia gada na gg. odczekaj pare dni i zobaczysz, czy bedzie jak dawniej, czy coraz mniej konaktu. faceci tak na ogol maja, ze nie potrafia powiedziec prawdy i lawiruja miedzy praca a zmeczeniem.

nie no daj m=jeszcze troche czasu nie urywaj z nim kontaktu!!!

Gość samantka266
nie urywam, po prostu czekam kiedy sie odezwie, czy dzisiaj 3 dzien z rzedu również nie napisze zebym weszła na GG, czy dzisiaj napisze chociaż jednego smsa do mnie, czekam ale jakoś nie widze jego odezwu

Gość twims
Jak dla mnie przesadzasz, 2 dni bez gg a Ty już panikujesz..

Gość Ukarana dzias
A moze on czeka na jakis znak od ciebie i myśli ze to ty juz zainteresowana nie jestes? Moze zapytaj po prostu o co chodzi to bedziesz przynajmniej wiedziała

Gość samantka266
w srode odezwał sie i pogadalismy chwile na GG, wczoraj (czwartek) popisalismy sms i mowil ze bedzie na gg wieczorem gdy wróci bo miał wyjazd. No dobra wiec czekam na niego na tym GG do godziny 23 a po tej 23 juz nie wytrzymałam i napisałam mu sms "kiedy bedziesz na tym GG bo czekam i czekam na Ciebie" a ten po pół godzinie odpisał mi sms o treści "OGLĄDAM FILM". Za pare minut napisał mi "JUTRO POGADAMY NA GG OK" i co wy na to?????? dac sobie z nim spokoj?? bo juz mnie to zaczyna wnerwiać.........................

Gość samantka266
ja juz postanowiłam ze nie chce takiego związku, chłopak nie ma dla mnie czasu, a ja sie zaangazowałam. On odzywa sie tylko wtedy gdy mu to pasuje, niedawno całkiem pisał do mnie po kilka razy sms i na gg dziennie a teraz? smsa ostatniego napisał mi w piątek, mam tego dosyć. Szkoda tylko ze stracilam na niego czas i ze sie zaangażowałam bo teraz to boli. A ja na pewno nie bede sie prosic o zainteresowanie moją osobą.

Gość pudernicaaa
ja pier.... masakra jakas. facet filmu nie moze zobaczyc,bo 26latka (o zgrozo! myslalam,ze autorka ma moze 16...) czeka na gadke na gg. ty jakas nienormalna jestes!? ma robic ciagle to,co ty chcesz? moze nie mial ochoty gadac, moze chcial wlaczyc tv i tyle.a ty cala afere robisz o byle gowno. bo nie chcialo mu sie z toba gadac raptem dzien czy dwa. nie dziwie sie,ze tylko poznwanie ludzi na gadu to dla ciebie raj na ziemi.

Kobieto ! Ty za nim latasz jak pies za suką. Miał pracę. Dużo pracy, jak wspominał. A co to znaczy? Że był przepracowany i zmęczony. A Ty jeszcze z pretensjami, że bla bla bla... I tak latałaś za nim, że on się tym zmęczył. To tak jakby wędkarz od razu dostał rybę do ręki zanim poszedł na ryby. Ucieszyłby się z tego ? NIE!

Gość samantka266
ale on sam mowil ze pogadamy dzisiaj wieczorem (tak mówił m.innymi w miniony poniedziałek), i co? i nie było go potem, nie dotrzymał słowa ui to już nie pierwszy raz. To nie jest tak ze ja za nim latam, wcale nie bo tez sie do niego nie odzywam, po prostu czuje sie przez niego olewana, mowi ze bedzie na gg i pogadamy a go nie ma i to juz nie pierwszy raz sie tak zdarzyło, ja nie rzucam słów na wiatr jesli wiem ze tego słowa nie potrafie dotrzymać, wy mnie macie za jakąś maniaczke a wcaloe nią nie jestem. Chłopak na spotkaniach pokazuje mi ze jestem dla niego wazna, przytula całuje, łapie za reke a po spotkaniu co? obiecuje rozmowe ktorej nie ma miejsca, cały tydzien czekalam na rozmowe z nim na gg a on wczoraj byl na gg i napisał do mnie czy jestem a mnie nie było - to nawet nie dał mi znac na komorke ze jest i mozemy pogadać. Mówie wam jestem załamana tą sytuacją bo sie zaangażowałam naprawdę :(

Gość ertrry
samantka - dobra rada, wypierdol to gg w cholere! to zło wcielone :o bedzie chciał kontaktu to zadzwoni albo zaprosi gdzies, kurwa przez to jebane gg mozna kurwicy dostac :D wiem z autopsji

Gość serafing
eee ty kingofmen możesz rozwinąć swoją myśl kutafoniku? :D