Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hanibal lecter z USA

jestem potworem!

Polecane posty

Nazywam się Hanibal Lecter i jestem POTWOREM. Nigdy nie istniałem. Dlaczego? Czy jest możliwe by Hanibal Lecter istniał? Jak uważacie? Istniał tylko Ted Bundy. Hanibala Lectera nie było. Czemu?

Gość dfsggggggggggs
Hanibal istnieje w filmie :P

Właśnie sie dowiedziałem , że jestem bękartem , z gwałtu księdza niemieckiego na angielskiej zakonnicy. I co ty na to? A teraz wyciągam spluwę i w Ciebie. Jedyny błąd Teda Bundiego, że tak nie zrobił bo by go nie znaleźli nigdy. Gdyby mu chodziło tylko o morderstwo to tak by się skończyło. A teraz zeszmacę Polsce całe studia i wszystko i po się uczycie wy głupki - za to, że tak lubicie morderców i przez morderców niczego tu nie mam. PBO nie miało sensu żadnego szanować pieniędzy degeneratów psychicznych zwanych moi przybrani bo ONI MI DALI NA STUDIA. Bez sensu :( Ja mam swoje pieniądze bez nich i w ogóle ich nie potrzebowałam. Mieszkać też gdzie miałam. Najwyżej samobójstwo bo nie wiedziałam po kim. No ale przypuszczam, że bym się wyniosła gdybym wiedziała, że matka tam się zabiła. I wynajęła to. Czemu nie? Tak sie robi w Anglii. Do dziś.

choć właściwie wiecie co zrobić z mieszkaniem , w którym ktoś sie powiesił. Nie należy tam mieszkać i tyle. I wiecie to znowu ksiądz katolicki tak POMÓGŁ mojej matce, że się zabiła. On miał wiedzieć po kim jest to mieszkanie i to wszystko miał wiedzieć wiecie bo on sobie wymyślił, że jak odejdzie czy w razie co to zostanie mieszkanie - albo przyjdzie ktoś na starość jego z tego zakonu, gdzie ją wysłał i się nim zajmnie. Czy nawet on tam może być. Wiecie - jak przestanie być proboszczem. Najlepiej moja matka. Żeby go ktoś odwiedził i tak dalej. A czemu nie jego dzieci? Ona się wpakowała bez rodziny. Jak ja. Ale na to jest tylko jedno rozwiązanie zawsze wiecie. Zawsze tylko jedno i tyle :( Tak to jest jak się jest sierotką i tyle. Choć moja matka nie miała racji bo matka żyła. Ja miałam rację robiąc się sierotką wiecie. I powiem wam, że prawie idealna byłam bo to tylko nie wzięłam pod uwagę, że moja matka mogła uczyć w szkole. Była taka historia i wszystko mi pasowało. No ale w tej historii rodzice to byli nauczyciele. I tyle. No to to mi nie pasowało. Ale jednak też miałam rację. I tyle. Nawet w tym :(

choć właściwie wiecie co zrobić z mieszkaniem , w którym ktoś sie powiesił. Nie należy tam mieszkać i tyle. I wiecie to znowu ksiądz katolicki tak POMÓGŁ mojej matce, że się zabiła. On miał wiedzieć po kim jest to mieszkanie i to wszystko miał wiedzieć wiecie bo on sobie wymyślił, że jak odejdzie czy w razie co to zostanie mieszkanie - albo przyjdzie ktoś na starość jego z tego zakonu, gdzie ją wysłał i się nim zajmnie. Czy nawet on tam może być. Wiecie - jak przestanie być proboszczem. Najlepiej moja matka. Żeby go ktoś odwiedził i tak dalej. A czemu nie jego dzieci? Ona się wpakowała bez rodziny. Jak ja. Ale na to jest tylko jedno rozwiązanie zawsze wiecie. Zawsze tylko jedno i tyle :( Tak to jest jak się jest sierotką i tyle. Choć moja matka nie miała racji bo matka żyła. Ja miałam rację robiąc się sierotką wiecie. I powiem wam, że prawie idealna byłam bo to tylko nie wzięłam pod uwagę, że moja matka mogła uczyć w szkole. Była taka historia i wszystko mi pasowało. No ale w tej historii rodzice to byli nauczyciele. I tyle. No to to mi nie pasowało. Ale jednak też miałam rację. I tyle. Nawet w tym :(

Gość z dachu
witamy :D:D:D prawdziwaowieczkaboża co tam nowego-starego u Ciebie?

I wiecie - przez to, że przez zakonnicę z dziećmi w klasztorze nie mam pracy 2 lata już a wcześniej jeden koszmar bo miałam odejść nie mając stałej pracy OD RAZU, ale same kłamstwa i jak ja wyglądam to wam życzę żebyście mieli takie morderstwa w Polsce jak ted Bundy, że zabijał aż współżył ze zwłokami i je jadł. On z nimi współżył aż się nie rozłożyły zupełnie. I żeby tacy mordercy mieli dzieci bo to niczyja sprawa A NA PEWNO NIE MOJA że jakaś zakonnica ma po prostu 2 dzieci w klasztorze A CO TO SZKODZI? A wszystkim , którzy mnie skrzywdzili w pracy ostatnio życzę żeby skończyli w kiciu i żeby ich zabili. Co wy sobie wszyscy nie myślicie? A te baby w urzędzie powinny wylecieć wszystkie i tyle. I od razu piszę, że z urzędu się wyniosę z każdej pracy bo SRAM NA URZĘDY PRACY - wszystkie. I na wszystkie bo JA POWINNAM pracować w urzędzie i tyle. I mieć normalne życie. Koniec. I trzeba mi było powiedzieć, że od razu miałam mieć stałą pracę albo niczego nie było, a nie jakaś Karta Nauczyciela. Teraz nią sobie dupę wytrzyjcie już bo tak sie nią przejmujecie i krzywdę mi nią w życiu wyrządziliście. Ten Kodeks pracy też bo teraz liczy się tylko DYREKCJA w szkole i nie ma żadnego urzędu ani egzaminu - tacy głupi jesteście i sobie siedźcie w takim DEKLANDZIE. Bo to jest DEKLAND a nie państwo, a za granicą macie pełno morderców - to wasze przedstawicielstwo jest. TEGO NARODU, którego godłem jest URZĄD SKARBOWY. Jak dla mnie. Żeby nie było, że ja durna jestem to piszę. Po prostu mi nie wyszło w życiu i za to pracy nie mam, mieszkania , niczego. Już nie rpzesadzajcie Polaczki. Ale ogrodnictwo macie - to po mnie. Żeby nie było, że nie szanowałam pracy w ogrodnictwie. Zobaczcycie jak będzie wszystko ww ogródku rosło. Bo to jest najważniejsze. W życiu :) 🌼

I życzę wam, żeby wasze morderstwa były sławne na cały świat, że najgorsze i najohydniejsze i żeby wszystko było na was - Mińsk też. Powinien Być na Rosję a będzie na was. Bo tak i juz. Bo jesteście jedną wódą, a się smiejecie z alkoholika gdzie indziej. A on po prostu umarł bo uszanował studia, które mu zapłacili jego uhm uhm rodzice. Jak ja i tyle. No ale ja żyję. I niszczę was dokumentnie. Wy to lubicie po prostu. :(

Wiecie gdzie bym napisała książkę PRAWDZIWE ŻYCIE TEDA BUNDIEGO? W więzieniu. Jakbym poszła siedzieć, tak to nie. I tyle :( No bo gdzie pisać takie rzeczy? Jak pójdę siedzieć to to napiszę. I Polakach też - o Marchwickim jak go zabili w GARAŻU. I tyle. A Ted Bundy też jeździł w aucie. Macie swoje wrabianie w morderstwo normalnej kobiety. A to dopiero początek. I tyle. 24 czerwca zaś na pewno wspomnę sobie moją podstawówkę. Nie zapomnę wypalić ich wszystkich. Może nawet kupię jakąś petardę na ich cześć i im podrzucę wiecie, żeby nie zapomnieli, że niektóre osoby mają NORMALNE studia. Po co? Nie wiem. Tak mnie od dziecka uczono, że mam iść na studia. NIe zarabiać pieniądze tylko na studia iść. I tyle. No to żeby im się nie nudziło na tym spotkaniu i żeby mieli co wspominać Z HUKIEM to oby im tam coś wybuchło bo to śmieszne jest, nie? STRASZNIE. Moim zdaniem.

Wiecie - na pewno uczczę jakoś 24 czerwca. Wypalę im ich ulubionąlegendę , żeby w tym państwie nic nie było oprócz ich wielkiego chrztu bo oni wszystkich tak chrzczą wiecie. To jest takie polskie, żeby im ten chrzest został na wieczność całą. Bo na to zasłużyli - NA PAMIĘĆ o ich chrzcie, ale na reszte? No na najgorsze morderstwa na świecie. Za kult dla Oświęcimia. Bo wiecie jak Kościół Auschwitz wybaczył Niemcom? NA PAPIERZE. Od razu tylko tak, żeby nie było, że naprawdę bo tego nie da sie wybaczyć to można wybaczyć tylko na papierze. I tak zrobili. A to było po prostu myślenie rodowodem. Ciekawe czy by wybaczyli Tedowi Bundiemu? To by jeszcze wybaczyli, ale Auschwitza , nie. A wiecie czemu? Bo by się musieli poddawac. Oni wybaczają tylko jak się nie muszą poddawać - jak rządzą. No to niech rządzą tym wybaczeniem. Nie umieją bo to takie zera i póżniej jest jak jest i tyle :(

Moim zdaniem wiecie ANI jEDEN KSIĄDZ W POLSCE nie ma pracy swojej z powołania. ANI jEDEN bo by było inaczej gdyby choć jeden ksiądz miał PRACĘ swoją z rozgrzeszenia. ZADEN. I tyle. Może teraz, ale to już za póżno. Dlatego niech rozgrzeszają sobie największe morderstwa na swiecie bo wiecie ja oprócz słownictwa nic złego nie zrobiłam, a za granicą takie słownictwo leci to kżdego rozgrzeszą a ja po twarzy? Sami niech sie biją po twarzy i tyle :( Oni i tak nie mają żadnej twarzy. Ale ja mam i sie nie dam :(

I życzę wam żeby się z was wszystkich śmiali wszędzie. Bo na to zasługujecie. NA DRWINĘ I ŚMIECH. Z waszej głupoty. Żeby wasze świństwa i draństwa były slawne na cały świat bo TACY JESTEŚCIE. No wiecie - ja się miałam powiesić zdaniem wielu po tych 5 letnich studiach? No ale ja nie chciałam iść do liceum. Ja chciałam od dziecka być ogrodniczką, a że rodzina PRZYBRANA to wyśmiewała? Co ja mogę za to. Same zera . To nie jest moja rodzina I NIGDY NIE BĘDZIE. I za to kocham Boga. Także za to, że Polska to nie moje państwo. Na odległość. Kiedyś będę mieć stąd rodowoda i tyle. Że z takiego miejsca, ale to nie zależy od żadnego waszego działacza ten rodowód ani szkół i za to też szanuję Boga, a nie was. Kiedyś sobie to zrozumiecie - że zależycie i zależeliście całą historię waszą pieprzoną wyłącznie od niemieckiego rodowoda. I tyle mi zrobicie. I wam teraz za to wszystko niszczę bo przez was przegrywam z lesbami i MORDERCAMI z mordercami - nie dam się. Wszystko wam niszczę jak ten szatan w tej mojej wizji. Zostaną wam tylko mury - takie macie wartości. Bo Kościół komune rozbił. To mieliście mieć już dawno rodowody gdybyście mieli jakiekolwiek wartości, a nie macie. To sobie miejcie historię. Ale czego? CHRZTU? No to tym bardziej niszczę wam 1 legendę i mogą wam wyciąć lasy. I tak jest cała zakłamana bo to jest W SUMIE śląska legenda, ale po co ją ochrzcili. O tym jak jeden ksiądz tu szanował Najsw. Sakrament. I dlatego tak sie stało. No ale... takie życie. Marnie skończył co fakt to fakt. Ale żeby to chrzcić? Teraz to się już ostatnie gówno w Polsce chrzci. Takie to państwo. Jeszcze jak se popiją... i zaraz lecą z tym chrztem do gazety. gdzie indziej tak dobrze nie było jak tu. A chrzest jest najważniejszy. każdy to wie.

Gość freddy krueger elm street
spierdalaj. to ja powstałem z gwałtu na zakonnicy chuju pierdolony

I to, ze mi dali to zaproszenie do tej podstawówki ZAWSZONEJ to jest CHAMSTWO w dzień św. jana chrzciciela, ale... nie docenili mojego rodowoda i tego jaka jestem genialna i że po prostu miałam w życiu pozytywne wartości i się godziłam, ze Polska WSTRĘTNA i tyle. Bo co jeszcze. Ja nigdy nie będę dumna z mojego rodowoda z Polski. Po prostu tak mnie sprzedali Angliki i tyle. I jeszcze zabili tu pełno ludzi, ale co was to obchodzi wy dekle głupie. A Ślask to nigdy państwo nie było - co wy tu wszyscy pieprzycie. Tylko mnie ogłupiacie i tyle. Mam nadzieję, że Bóg nie zapomni hucznej fety urządzić wszystkim, którzy sie spotkają rozmawiać o szkole 24 czerwca tego roku. Jak dla mnie może ich wysadzić w powietrze. Kogo to obchodzi. Jak będzie ponad 26 ofiar śmiertelnych to się tym przejmę, a poniżej to nie schodzę i tyle. To i tak nie była szkoła tylko DZUNGLA PEŁNA MAŁP. Wilków powiedzą - chcieliby. Małp właśnie. A każda małpa ochrzczona wyobraźcie sobie bo kasa i tyle. A po co chrzcić małpy to się już nikt nie zastanowi. Najgorsza ja bo nie mam dzieci,no to ma je zakonnica. Ktoś powinien nie? I CO - NIE MAM RACJI? Jak nie ja to zakonnica i tyle. Jak zwykle mam rację i tyle :(

Już ja tam wiem co piszę. Oj wiem, wiem. I tyle :( Małpę to jeszcze ochrzczą. Wilka nie - no to ja jestem wilkiem i nie musieli na mnie sikać. Ale zawsze mogę im się wysrać na twarz bo na to zasługują. Nie dość, że kasują to takie rzeczy. No to sram im do ryja za to żeby im żal nie było. I tyle mnie obchodzą. I może nie mam racji? Niech się dalej walą po pyskach i nie zapomną tych co ich opuścili. Mieli się za nich modlić bo cóż...ich pojąć. Tego NIKT NORMALNY NIE ROZUMIE - Polska - Mesjasz narodów. Niezłe - to jest nie do pobicia. Ale teraz każde państwo małe koło Rosji już to powinno rozumieć i powtórzyć - no to gdzie jest Chrystus. Koran to już nie Mesjasz narodów.

Niektórzy wiecie byli głupi jak małe dzieci - to tylko KASA. No nie - rodowody i tyle. I sie męczą do dziś bo byli uczciwi i OD TAKICH KSIĘŻY będą rodowody kiedyś, że byli wartościowi, nie rozumieli tych rodowodów, nic im nie pasowało jak się uczyli po Anglii czy Francji, odchodzili a tu co - a póżniej nikt się za nich nie modlił, nikt im prawdy nie powiedział i tyle. I od takich ludzi w Polsce będzie rodowód bo gdyby to rozumieli to by nie odeszli, a tak odeszli. No 1 osobę taką znam. Może więcej takich jest i tyle. W Polsce jedna. Jak ktos nie będzie lubił kościoła polskiego to też takie osoby będą, że od nich rodowód na ten kościół zakłamany tu strasznie tymi rodowodami i tyle. Ale to od poczatku tak było, a tego nikt nie rozumiał. I tyle. I przez to ludzie się rozkładali - Kościół, ale to sensu nie ma tutaj. I odchodzili. Bo ich sułtanna parzyła bo nic w tym więcej nie widzieli. Mieli widzieć Najsw. Sakrament ale to było za trudne. Chyba, że z powołania ktoś poszedł bo po stałą pracę to tylko z rozgrzeszenia a nikt taki nie był i odchodzili. I tyle :(

Gość fdasfasdfasdfa
a weź wykurwiaj