Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evesta20

***Czym sie bawia wasze dzieci , wiek od 1,5 roku***

Polecane posty

Gość evesta20

Jak w temacie, bo moja ma same maskotki i lalki i chbya czas zmienic te zabawki na cos innego, ale na co?? co ja moze zainteresowac, napiszcie czym sie bawia wasze dzieci to moze mi dacie jakis pomysl:)

Gość fer4teer
moja ma neicałe 2 latka i bawi sie lalka dzidziusiem-ma do niej wozek i kołyske w ktorej ją usypia daje butelke ma tez kuchnie w ktorej sobie gotuje czasami cos pisze, przybija pieczątki ze zwierzątkami laptop dla dzieci

Klocki wszelkiego rodzaju plus autka tor wyscigowy wirujacy fp i stoliczek edukacyjny. Poza tym to najlepsze sa piloty telefony garnki plus drewniana lyzka i udaje ze gotuje

Gość moje dziecko ma 17 miesięcy
i bawi się klockami drewnianymi(buduje wieże z kilku klocków), klockami duplo, lalkami, małymi pluszakami, bardzo lubi książeczki dla najmłodszych, uwielbia przeglądać gazety. Bardzo lubi jak nalewam jej do plastikowego kubeczka jogurtu i sama sobie je plastikową łyżeczką. Lubi bawić się garnkami i bujać się na plastikowym koniku na biegunach(taki dla dzieci od roku do 3 lat). Lubi pisać sobie ołówkiem na kartce różne bazgrołki. I jest zafascynowana Teletubisiami(puszczam jej na Youtube)

Gość mojez dizecko sie bawi wszytki
Klocki drewniane i lego duplo. Pudelka n klocki o roznych ksztaltach, fisher price little people, stolk edukacyjny wozek- pchacz, ktory sluzy jako kufer na zabawki pociag, traktor zabawkowy dewniane samochodziki lalki, miski, garnki w kuchni, metalowe miski, drewniane lyzki itp. ciastolina, kredki wiaderko, lopatka grabki do piasku drewniany kon na biegunach

Gość evesta20
dzieki teraz napwno bede miala w czym wybierac. :) moja tez lubi garnki wszystkie wyciagac z szafki i udawac ze cos tam gotuje;)

nr 1 autko odpychacz nr 2 skoczek z fp nr 3 autka resoraki i garaz do nich nr 4 klocki i sortery różnego typu . a tak ogolnie najlepsza zabawka jest pies tzn oboje sie zaczepiaja i psocą ;)

Jestem w szoku. Wychodzi na to, że tylko moją nie interesują wszelakie zabawki. Za to garnki, kosz z bielizna, szafki, szuflady, gazety, piloty, telefony inne tego typu przedmioty to dopiero przednia rozrywka:P

Gość mamamtezniny
moja ma 19 miesiecy i wzielo ja na zabayw tematyczne a konkretnie bawi sie lalkami w dom, wozi je w wozku, ma kolyske, sztuczne mleko, karmi, udaje ze przewija, myje, ubiera miski w ciuchy swoje. Ma swoja kuchnie zabawkowa tam tez udaje ze myje miski i maskotki, ma sztuczne owoce warzywa i kuchenne akcesoria a zabawa ta sprawia jej ogromna radosc. oprocz tego: ma etap budowania z klockow drewnianych, ma zyrafke z fishera na ktorej podskakuje, i w dalszym ciagu jest zasinteresowanie krzeselkiem uczydelkiem. AAAA i tablica znikopis czesto sie nia bawi.