Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peluszkowa;-)

Pieluchy z rossmana

Polecane posty

Gość Peluszkowa;-)

Czy ktos uzywa pieluch z rossmana? Co o nich sadzicie? A moze ktos kupowal dwupaki? Roznia sie od tych w pojedynczych paczkach.

Pieluszki z rossmana sa swietne ja ich uzywam od poczatku , nigdy mi nie przemokly ani nie odparzyly malej :) Kupowalam tez te w 2 paku w kartonowym opakowaniu pieluszki niczym sie nie roznia.

Gość Pieluszkowa;-)
Ja tez kupilam w tym dwupaku i troche roznily sie wygladem

Gość cappucino ze smietanka :)
Tez uzywam tych pieluszek i tez wlasnie kupilam w 2 paku i roznily sie tylko tym opakowaniem zbiorczym ze nie bylo tak kolorowe jak w pojedynczych ale pieluszki nic a nic sie nie roznily :)

ostatnio kupiłam paczkę na próbę i... jestem nimi zachwycona! Są rewelacyjne. Nie przemakają, nie odparzają, są bardzo chłonne i wydajne. Na dodatek mają bardzo atrakcyjną cenę.

Gość fajne
sa,ale ilościowo sie nie opłaca kupowac-za mało sztuk w paczce(chodzi mi o wieksze rozmiary),np 9-20kg jest tylko 32 czy 36 sztuk:((

a ja sie nimi rozczarowałam.Kupiłam bo dużo kobietek je zachwalało. słabo chłoną. ich jedyną zaletą jest toże są mięciutkie. pozostaje jednak przy huggies premium z biedronki. wychodzą taniej i są bardziej chłonne

Gość wiesz coooo.......
a ja lubię pampersy. Kupuje jedynie w promocji, wtedy są porównywalne cenowo do wszystkich innych, a jakość mają o klasę lepszą.