Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmierdzi, śmierdzi...

śmierdząca sprawa

Polecane posty

okropnie śmierdzą mi stopy. wstyd mi czasem wejść do mojej dziewczyny po pracy bo jak zdejmuję buty to sam nie mogę wytrzymać... próbowałem już różnych specyfików ale nic nie pomaga. co robić?? dziękuję za komentarze typu myj się, bo przecież przez cały dzień nie będę nosił przy sobie miski z wodą

Gość miauczydeIkó
nie myj się i śmierdź dalej

Gość wez se
kup skarpetki porzadne a nie te od wietnamcow

Gość zzzzze
to oznacza ze prawdopodobnie masz grzybice:o spróbuj dostepnych bez recepty srodków na grzybice (np lamisilat) lub idz do deramtologa

Gość hgvvkklknjl
są specjalne wkładki do butów które niwelują zapach no i porządne skarpety:)

kurcze przecież ja się myję! nie jestem flejtuchem ale bardzo mi się stopy pocą i czasem jak mam do kogoś wejść to muszę się wykręcać

up w aptece ACIFUNGIN, jedyny specyfik, który jest wypróbowany i na prawdę działa. Cena ok. 10 z.l

Gość jesteś pewien że to stopy
a nie buty? Niektóre buty z natury śmierdzą więc trzeba po prostu się ich pozbyć. Jeśli to nie sprawa butów, tylko faktycznie pocą się stopy, to najpierw idź do dermatologa, sprawdź czy nie masz grzybicy i w razie czego zastosuj leki. Jeśli grzybicy ani żadnej choroby stóp nie ma, to po umyciu stóp zastosuj na całej ich powierzchni talk kosmetyczny np, Scholla do stóp i zakładaj wyłącznie bawełniane skarpety. Niektóre chińskie skarpety powodują nadmierne pocenie. No, chyba wszystkie przypadki ci podałam :)

Gość kup se
taki talk chyba atlantan on tez jest dla dzieci do pupy. Mój kolega go używa. i mówi że tylko on mu pomógł

Gość jesteś pewien że to stopy
hihihi ALANTAN a nie atlantan:) Lepszy ten specjalny do stóp

Gość sara2011
bywa tak że specyfiki nie pomagają.. ogladalam kiedys taki program ze dziewczynie strasznie sie rece pocily i trzeba to bylo leczyc u lekarza dluzszy czas. ale teraz maja duzo metod wiec udaj sie do pecjalisty niech on Ci poradzi ;) pozdrawiam

dziękuję za uprzejme odpowiedzi. pozdrawiam i zastosuję się do rad:-)

Gość wiesław ornitolog
akurat pocenie rąk to objaw towarzyszący m.in. niektórym problemom psychicznym...

Może to pomoże, nie są drogie :) Nivelazione Zasypka do stóp - o działaniu przeciwpotowym, przeciwgrzybicznym,ściągającym, odkażającym Nivelazione Dezodorant do butów i stóp- - skutecznie zwalcza bakterie powodujące przykry zapach - antygrzybiczne substancje aktywne zapobiegają grzybicy - system neutralizacji zapachu Neutra-Smell utrzymuje świeży zapach w obuwiu Nivelazione Sól ziołowa do kąpieli stóp- odświeża, relaksuje, zapobiega grzybicy Nivelazione Dezodorant do stóp o skłonnościach do grzybicy- zapobiega grzybicy, odświeża, likwiduje przykry zapach i zapobiega poceniu Nivelazione Zaawansowany regulator pocenia do stóp - normalizuje pracę gruczołów potowych, zapobiega nadmiernemu poceniu Nivelazione Krem do stóp z woskiem pszczelim i składnikami przeciwgrzybiczymi- doskonale odświeża i zmniejsza potliwość stóp wspomagając redukcję objawów grzybicy.