Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowamamba123

Co Myslicie o tym??

Polecane posty

Rosnacy brzuch , regularna miesiaczka, raczej zadnych objawow ciazowych , jedynie ten brzuch.. co o myslicie ? jakie moga byc powody tego brzucha ? Czy moze byc to powody ? czy moze byc to spowodowane mala iloscia plynow , ktore pije ?

Gość xcvcxvxcb
obżarstwo? ;-) żartuję może coś z jelitami? albo wodobrzusze (czy jakos tak to sie nazywa) ja poszłabym do lekarza na Twoim miejscu

Gość KOKOLOKOKO
WZDĘCIA JAK NIC ;) A NA MARGINESIE TO SPRAWDŹ SOBIE POZIOM TSH, JA ZANIM SIĘ SKLEIŁAM ŻE MAM NIEDOCZYNNOSĆ TARCZYCY TEŻ TYŁAM NIESTETY TYLKO W BRZUCHU, I OGÓLNIE BYŁAM TAKA...OPUCHNIĘTA :/

no ja wlasnie jestem od jakiegos miesiaca jak balon.. przytylam troszke w nogach tez, ale najgorsze ten brzuch , caly... espumisan nie pomaga mam dopiero 23 lata , co mi radzicie?

brzuch sam z siebie nie rośnie. a duża ilość płynów ma znaczny wpływ na jego rozmiary.

hej ja mam podobny problem reguralne miesiączki ostatnio a brzuch mi urósł dziś ide po skierowanie na tarczyce bo waga wskazuje 2 kilo mniej a brzuch jakby wzdęty taki wielki dodam że nie współzyje i zawsze przed okresem tak jak dziś mam dwa razy większy zastanawiam się co też może być tego przyczyną czy tylko tarczyca sprawy jelitowe czy jakieś inne problemy zawsze był mniejszy robiłam badania moczu i wyszły limfocyty podwyższone ciekawe co one oznaczają dziś się dowiem o limfocytach ale ten brzuch wzdęty mnie nie pokoi