Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ups0022

Jestem chora psychiczne ,odbija mi

Polecane posty

Gość ups0022

Jestem niewyzyta ,ciagle sie sama zaspokajam albo cyber-sex , brzydze sie realnych spotkań, mam kompleksy. Jestem mitomanką , oszukuje rodzine i ludzi ktorych poznaje ,nie mam znajomych , poza jedną kolezanką . Kocham pic alkohol samotnie ,siedziec w malych zamknietych pomieszczeniach np w mieszkaniu i nie wychodzic . W pracy gównianej zreszta jestem jak robot, praca na hali. Mamy 2x 15 minut przerwy . Ja zjem i ide do toalety na kolejne 15 minut i tak 2-3 razy dziennie. Raz mnie przyłapali ,pytali czemu tak czesto chodze ,powiedzialam ze mam problemy z jelitami od dziecinstwa i juz nikt na mnie uwagi nie zwraca, zresztą tu jest tyle ludzi ,gdybym umarla w kiblu nikt by mnie nie zauwazyl ze zniknęlam. Wychodze jade do domu jem spie znow cybersex ogladam telewizje spie i rano to samo. Odwala mi ,zawsze bylam inna ale teraz to przesada , ostatnio myslalam jak to jest gdyby sie polozyc w autobusie na siedzeniu i spac ,jezdzil w kolko albo isc do kosciola i spać na lawce ,albo mieszkac pod mostem kurwa

Gość ups0022
pogada ktoś ?

Gość 001
chorzy psychicznie powinni prosić o "pogawędke" psychiatrę, nie forumowiczów

Gość ups0022
nie pojde do psychiatry nigdy,nie uznaje lekarzy ,da mi leki i wyśle do zakładu albo na terapie

Gość fg7d4
chory chorego nie wyleczy

Gość ups0022
a to jest tu ktos chory? Zawsze mozna pogadac bo nie mam z kim

Gość miszcz55
Ale w czym problem? Opisałaś swoje życie, ale nie wspomniałaś, że coś w nim ci się nie podoba, jeśli tak, to konkretnie co, i dlaczego. Wariactwo to nie choroba.

Gość ups0022
nie podoba mi sie bo zyje jak ameba, jak karaluch bez perspektyw, jestem mega leniwa, zakompleksiona . Nie podoba mi sie moje zycie, jest do dupy ale nie chce go zmieniac bo...mi sie nie chce. Faceta nie mam, nie mam sily na randki i zwiazki, no i bym go na pewno zdradzila bo szybko sie nudze. Jestem niewyzyta seksualnie, boje sie hiv,mam kompleksy dlatego siedze z facetami na czacie i skype. Gdyby moja matka wiedziala jak zyje to by zawalu dostala

Gość miszcz55
>> nie podoba mi sie bo zyje jak ameba, jak karaluch bez perspektyw Wszyscy jak jeden mąż kiedys pójdziemy do piachu razem z karaluchami, a jak ci się nie podoba ta perspektywa to sobie w coś uwierz. W piekło chociażby, albo i niebo, jak jesteś sentymentalna. Niezależnie od światopoglądu twoje perspektywy nie przedstawiają się jakoś inaczej niż perspektywy innych ludzi. >> jestem mega leniwa, zakompleksiona Lenistwo to oznaka inteligencji, a kompleksy - skromności. >> Nie podoba mi sie moje zycie, jest do d**y ale nie chce go zmieniac bo...mi sie nie chce. Poczytaj sobie inne wątki na tym forum i zobaczysz że ludzie mają życie do d**y mimo że chcą zmieniać, ale nie umieją. A tobie tylko się nie chce. Masz lepiej od nich. Alleluja! >> Faceta nie mam, nie mam sily na randki i zwiazki, no i bym go na pewno zdradzila bo szybko sie nudze. No to po co ci facet? Żeby koleżankom się chwalić? >> Jestem niewyzyta seksualnie, boje sie hiv,mam kompleksy dlatego siedze z facetami na czacie i skype. Nikogo w ten sposób nie krzywdzisz, moim zdaniem to lepsze niż się puszczać albo wykorzystywać naiwnych prawiczków. >> Gdyby moja matka wiedziala jak zyje to by zawalu dostala To ładnie że się o nią troszczysz, ze względu na jej serce może i lepiej jej nie mów, ale akceptacja twojej mamy nie powinna być nadrzędnym celem twojego życia.

Gość sombrerrro
A o bezludnej wyspie nie myślałaś?

Gość 001
miszczu 55 ale bredzisz :)

Gość ups0022
z wygladu nie. Chcialabym wygladac inaczej,kilka operacji plastycznych ale mnie nie stac

Gość miszcz55
001 Aleś dał wyraz nieposkromionej inteligencji w twym wyszukanym elaboracie pełnym żelaznej logiki, głębokiej filozofii i niekwestionowanej elokwencji.

Gość sombrerrro
nie błaźnij się już

Gość miszcz55
ups0022 A konkretnie? Jeśli masz za duże piersi, to rzeczywiście niewiele się z tym da zrobić, pozostaje tylko cyber, bo zwolennicy takich to tylko prawiki na czatach i forach, tu na przykład. Ale tak w ogóle to po co ci uroda, jeśli nie chcesz mieć faceta?

Gość Ja to mam chorobę
psychiczną! Byłem napierdalany przez cały okres szkoły, matka nie pozwalała mi bawić się z kolegami na podwórku, wiele razy dostałem przy nich od niej wpierdol! W mojej rodzinie często się bito i wyzywano! Teraz jestem samotnikiem i nieśmiałkiem, któy boi się wejść w jakiś związek i który rozpierdziela i obraca w pył wszystkie sukcesy życiowe, które najpierw skrzętnie budował! To jest dopiero dysfunkcja!

Gość ups0022
zeby sie podobac sobie i innych. Piersi mam raczej male, w normie. Dzis ide do pracy na nocna zmiane,masakra na zastepstwo przez 3 tyg. Ale bedzie spokoj, pojde miedzy polki i zaczne udawac ze pracuje.

Gość 001
miszczu 55 Twoja ironia mnie na chwilę rozbawiła, aczkolwiek z elokwencją i logiką jakoś bardzo na bakier nie jestem. Po prostu bzdury wolę kwitować jak wyżej, gdyż zwyczajnie szkoda mi trochę czasu na klepanie w klawiaturę. Innymi słowy staram się być kafeteryjnie ekonomiczna :-)

Gość karaluszka
miszcz55 ma rację, tak jest - u Ciebie i u mnie - ani źle ani dobrze, a Twoje problemy biorą się stąd, że za bardzo chcesz czegoś wiecej, innego, czego nie ma. A co innego mogłabyś robić? Lepiej zyją Ci, którzy co sobotę chodzą na imprezę, upijają się i miziają nocą? Albo żony wracające do mężów? Życie jest nudne, monotonne i niesatysfakcjonujące, ale wystarczy zmienić myślenie i będzie ok

Gość ups0022
ja tez bylam w gimnazjum ponizana ,w sumie bez powodu. Zawsze na boku . Moja matka mi zawsze wydawala rozkazy zakazy i nakazy. Nie moglam chodzic na imprezy,napic sie alkoholu,wracac pozno,zafarbowac wlosow, ubrac sie jak chce,kupilam spodniczke ? Poszla i oddala to. Zrobilam sie na blond, to wziela mnie sila do fryzjera i kazala sciagac kolor! Masakra jaki wstyd ,ja sie poplakalam a ona siedziala i pilnowala ,zaplacila babce 2razy niz w cenniku. Wygladalam potem jak bezdomna ,szopa na glowie ,jak smiec. Na czacie moge sie otworzyc a w razie czego zamkac okienko priva. Jestem aspoleczna nie umiem sie integrowac ,pracowac i normalnie zyc. Nalezy mi sie renta

Gość miszcz55
>> zeby sie podobac sobie i innych. Przecież to, co się podoba TOBIE, zależy od CIEBIE. Ty i tylko ty decydujesz o tym, co dla ciebie jest ładne, a co brzydkie. Na gust innych oczywiście nie masz wpływu, ale nie rozumiem, po co podobać się ludziom których nie chce się podrywać. Chyba, że się jest akwizytorem i chce się im coś sprzedać. Ale to też rodzaj podrywu, tylko na niby i za pieniądze. No tak na serio, co ci po tym, że koleżanka z pracy pomyśli, że jesteś piękna? Zresztą skąd wiesz, czy ludziom się już teraz nie podobasz? Wszystkim na pewno nie, ale nie ma takiego numeru, bo każda kobieta, która jest boską pięknością dla jednego, jest koszmarnym gargulcem dla drugiego.

Gość miszcz55
>> Nalezy mi sie renta Aha, jak nie wiadomo, o co chodzi...

Gość ups0022
mialam dwoch facetow i ich zdradziłam , potem odeszłam. Nie nadaje sie do związku , nie lubie byc odpowiedzialna za kogos . Slonce przeciez swieci ?? A rente powinnam dostac,nie chce mi sie chodzic do pracy ,strasznie to męczące , nie sama praca bo pracuje troche na taśmie i pakuje leki do pudeł dla szpitali, błąkam sie po magazynie zeby jak najmniej robic. Wiem gdzie są kamery ,przy nich udaje ze pracuje a gdy znikam z pola widzenia siadam na pudłach i rozmyslam , potem pochodze ,pojde do toalety i tak w kolko. Na noc jest dobrze :) nie ma kierownictwa tylko szef zmiany , sporo młodych ludzi ,rotacja jak na dworcu , jedni odchodza ,za dni pozniej 3 nowe osoby itp Chcialam isc na studia ,ale nic mnie nie interesuje

Gość sombrerrro
Jesteś smierdzącym leniem

Gość ups0022
wiem , nie nadaje się do pracy. Chyba ,zejako testerka perfum u Diora :D

Gość sombrerrro
to idź pracować jako pani do towarzystwa, lekka praca, a zarobki ze ho ho:)