Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ups0022

Jestem chora psychiczne ,odbija mi

Polecane posty

Gość velvet srelvet
dobra jestes ;)

Gość miszcz55
Mnie też się nie chce pracować, robię to dla kasy, a nie z wewnętrznej potrzeby. Więc powinienem dostać rentę. I każdy inny, komu nie chce się pracować, też. To byłoby sprawiedliwe. Pozostaje do rozwiązania problem, kto w zasadzie miałby na nas zarabiać, ale rząd jakoś to rozwiąże, a jak nie, to zrobimy demonstrację i podpalimy coś. Nigdy nie wiem do końca, czy problemy społeczne biorą się z psychicznych, czy na odwrót.

Gość sombrerrro
A jak juz byś dostała tą rente, to na co byś wydawała kase? bo nie na leki chyba:)

Gość ups0022
Pojdziemy pod Pałac i nam dadzą renty :) Dużo jest takich ludzi jak ja tylko wstydzą się o tym mówic. Co bym robiła? Siedziała w domu ,to co teraz robie , spacerowala,chodzila do kina , na zakupy , nauczyla sie jezdzic na motorze :) Chcialabym jezdzic z harleyowcami po Polsce i Europie

Gość sombrerrro
Czyli chciała byś prowadzić żywot staruszki?? a motor zawsze można kupić

Gość sdafsr
001 jesli nie potrafisz uargumentowac swojej wypowiedzi to sie nei wypowiadaj lepiej :o bo robisz z siebie tylko debilke

Gość Alles Klar
cześć ups:) można się wbić w dysputę?

Gość ups0022
wariatka i alkoholiczka :) jestem uzalezniona od fast-foodow ,a i tak przytyc nie moge no i ciagle bole brzucha ,za duzo tlustego. Szkoda kasy , frytki i hamburgery w MC i KFC są strasznie drogie :O