Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylistka.rzes

KURS Przedłużania rzęs 1:1 - 290zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość stylistka.rzes

Kurs Przedłużania I Zagęszczania Rzęs Metodą 1:1 3 letnie doświadczenie jako stylistka rzęs. Kurs w którym przekazuję swoją wiedzę jak prawidłowo przeprowadzić zabieg przedłużania i zagęszczania rzęs metodą 1:1. Kursy organizuję na swoich materiałach. Uczestniczka jest zobowiązana do zapewnienia swojej modelki na której będzie mogła ćwiczyć. Cena kursu to 290zł !!! Kurs + Profesjonalny zestaw do przedłużania rzęs 780zł !!! Kurs oferuję na terenie Śląska i Małopolski. Zawód na czasie! Zostań i Ty stylistką rzęs! Kontakt: h2o@mailmix.pl

Gość stylistka.rzes
Paznokcie robiłam w 2007 przez pewien czas... Aktualnie zajmuję się tylko przedłużaniem rzęs. Jeśli miałabyś odpowiedni sprzęt to mogłabym Ci pokazać :)

Gość amatorka chce uczyc
inne amatorki i to za kase żenada

Gość stylistka.rzes
:) ... To że nie posiadam swojego salonu, i nie mam pieczątki nie świadczy o tym że jestem amatorką ...... Pracuje z kilkoma salonami kosmetycznymi w których wykonuję tą usługę. Dla potwierdzenia moich umiejętność posiadam certyfikat z przedłużania i zagęszczania rzęs z roku 2008. Do wglądu! Ciągle pracuje w zawodzie. Przez ten czas zdobyłam wiele doświadczenia z tej dziedziny. Mało kto w tamtym czasie mógł pracować w tym zawodzie... Wtedy takie szkolenia i materiały kosztowały ciężkie pieniądze.. :) Obserwując rynek widzę jak ceny lecą w dół i jest coraz więcej osób wykonujące tą dziedzinę. Więc, jeśli któraś z dziewczyn chciałaby dorobić sobie trochę pieniążków i nie liczy się dla niej "papierek" tylko wiedza jaką otrzyma, to zapraszam do siebie :)

Gość stylistka.rzes
Aktualnie mieszkam w Krakowie, ale często wpadam do Katowic ponieważ pracuję w tych dwóch miejscowościach.

Gość stylistka.rzes
na Śląsku i w Małopolsce dojeżdżam do kursantek.

Gość stylistka.rzes
Jeśli jesteś zainteresowana to pisz na maila :)

Gość stylistka.rzes
Jeśli zależy Ci na samym certyfikacie to będę mogła poprosić o to salon kosmetyczny z którym współpracuję. Oni Ci wystawią. Tylko wtedy musisz dodać 300zł dla nich. Za darmo mi tego nikt nie podbije. Ja uczę kursantki umiejętności jak prawidłowo wykonać zabieg przedłużania rzęs bez certyfikatu za 290zł. Umiejętność która daje duże możliwości :)

Gość beatta85
to ja bardzo chetnie skorzystam! kiedy masz wolne terminy ?????

Gość gość
Pomożemy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa cały rok! Wystarczy 1 rok by zostać specjalistą ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Asystent nauczyciela przedszkola, dekorator wnętrz, instruktor fitness, filolog języka nowożytnego, grafik komputerowy multimediów, instruktor terapii uzależnień, rejestratorka medyczna, specjalista ds dietetyki, wizażystka/ stylistka, technik elektryk i wiele wiele innych! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, Zielona Góra,mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!