Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragiczneeeeeee

Wszyscy znajomi się odemnie odwrócili , nikt mnie nie lubi czy co ??

Polecane posty

Gość tragiczneeeeeee

Dwie kumpele poszly na studia do innego miasta, stracilysmy kontakt. Z jedna widze sie raz na pol roku . Kolejna poznala faceta i ma mnie w dupie , olałam wyskasowałam numer, niech spierdala. Na uczelni gadam z ludzmi ,ale zadnych blizszych kontaktow,tylko o zajęciach ,zaliczeniach itp. Nikt mnie chyba nie lubi , w sredniej tez nie bylam towarzyska,co ze mną nie tak?

Gość Alles Klar
To się nazywa rozluźnienie znajomości, które nigdy nie były niczym więcej niż obustronnymi korzyściami społecznymi:)

Gość tragiczneeeeeee
:( smutno mi nie mam przyjaciolki/ela od serca tylko płytkie znajomosci. Po chuuja ludzie dodają się na naszej klasie do znajomych a potem nawet czesc nie powiedza? :O

Gość Alles Klar
A no chyba nigdy nie myślałaś że na naszej klasie znajdziesz przyjaciela... Tam wszystko jest na pokaz. Ja Ci dam jedną radę: miej całe otoczenie gdzieś, jeśli się znajdzie przyjaciel to świetnie, a jak nie to da się przeżyć. Lepsze jest samotne życie niż jacyś okresowi Friends-Forever:P

A ja Ci dam inna radę: zacznij zaciesniać więzy wśród ludzi na uczelni. Nie czekaj aż ktos Cie polubi, tylko Ty sama wychodź, rozmawiaj, zaprponuj wyjście na kawę, do kina. Nie uczepiaj sie jednej osoby i nie rób z niej najlepszej przyjaciółki, ale miej wielu znajomych. wtedy samotnośc tak nie doskwiera, jest co robić i przyjaciółka od serca tez się znajdzie...

Gość Alles Klar
No mniej więcej o to mi chodziło Koralowa:) Tylko ty to tak ładnie ujęłaś w słowa, że wiadomo o co chodzi. Nie można się alienować, ale obsesyjne szukanie przyjaciela jest niezdrowe:P

Gość tragiczneeeeeee
dziękuje :P o tym nie pomyslalam bo zawsze szukałam przyjaciolki na smierc i zycie , jak z amerykanskiej komedii

Gość Alles Klar
cha cha też mam taki etap w swoim życiu, na szczęście za sobą:). Wymieniałyśmy się serduszkami na łańcuszkach z deklaracją dozgonnej więzi, a skończyło się na kłótni o ostatnią pierdołę tego świata. Teraz już wiem , że nie należy nadużywać terminologii przyjaźni, prawdziwe emocje nie potrzebują demonstracji.