Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szara_w_tłumie

Myślę o zmianie swojego wyglądu, ale za każdym razem

Polecane posty

Gość Szara_w_tłumie

kiedy mam zamiar podjąć ku temu jakieś kroki, cofam się. Nie podobam się sobie, jestem taka szara, ale równocześnie obawiam się zmian, tego, że nie będę wyglądać naturalnie...

Gość Szara_w_tłumie
Może coś poradzicie?

Gość 001
zmień się póki nie jesteś za stara, wtedy to dopiero mogloby byc dla wszystkich wrazenie nienaturalne

no ale co chcesz zmienić? styl ubierania, fryzurę, makijaż? ja myślę, że powinnaś eksperymentować i bawić się wyglądem, póki jeszcze ktoś chce na Ciebie patrzeć (bo zakładam, że chce?) :)

Gość Szara_w_tłumie
Kupiłam sobie kilka sukienek, ale jeszcze ani razu żadnej z nich nie założyłam. Nie czuję się w nich zbyt pewnie. Gorsza sprawa z włosami. Są ładne, zdrowe, ale mają taki mysi kolor i zupełnie bez kształtu.

Gość Szara_w_tłumie
Myślę nad tym, ale zastanawiam się jaki kolor mógłby mi pasować? Mam włosy koloru jasny brąz, obecnie sięgają mi po kark, ale cały czas zapuszczam, oczy niebieskie, dość jasną cerę, z tendencją do rumieńców, twarz podobno ładną, ale jak na mój gust nieco pyzatą.

Gość Szara_w_tłumie
Dość mocno przypominam tę dziewczynę, choć mam jaśniejsze włosy. http://muzyka.wp.pl/gosipId,370612,title,Meg-White-na-podwojnym-slubie,plotka.html?ticaid=1c1f7&_ticrsn=5

Gość Szara_w_tłumie
Tak szczerze to wolałabym raczej przyciemnić włosy. Rudy to chyba śmiesznie wyglądałby przy moich rumieńcach.

rumieńce nie komponują się z rudością :) nie rób tego rude włosy są dla kobiet o alabastrowej cerze i zielonych oczach ;) a jaki masz naturalny kolor?

Gość Szara_w_tłumie
Taki jasny brąz. Jak byłam mała, miałam jasne włosy.

nie prawda.. rudy też się ładnie komponuje z rumieńcami..zależy jaki odcień i jakie te rumieńce są.. jaka cera.. pasuje zarówno do opalonej cery jak i bardzo nawet bladej.. oczy zielone?? nie.. niebieski i brązowe tez super wyglądają.. bez zdjęcia jednak i tak ciężko ocenić co Ci będzie pasowało.. rudy - to pojęcie względne bo jest wiele odcieni rudego.. mi się podobają te ze zdjęcia pierwszego..super laska wygląda.. :>

sądzę, że właśnie jakiś świetlisty brąz byłby dla Ciebie, ale najlepiej doradzi Ci fryzjerka :)

Gość Szara_w_tłumie
Zastanawiam się też nad kształtem fryzury. Obecnie noszę włosy rozpuszczone lub wiążę w kucyk, ale to już staje się monotonne i przydałaby mi się jakaś innowacja. Minusem jest okrągła buzia z czerwonymi polikami i krótka szyja.

Gość Szara_w_tłumie
A co lęku przed zmianą, to wynika on z tego, że do tej pory nigdy nie eksperymentowałam z własnym wyglądem i trochę boję się reakcji otoczenia. Jestem bardzo nieśmiałą osobą i wstydzę się wyróżniać, choć równocześnie chciałabym zaszaleć.