Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze123

Kraków kto

Polecane posty

Gość milosniczka_meskich_dusz
Panowie widocznie sie slabo staracie, albo nie spelniacie warunkow krakowianek :D Krakowskie mezatki sa widocznie bardzo szczesliwe i nie szukaja namiastki sexu z kochankiem :) a panny raczej nie szukaja w takich miejscach mezczyzn do przezycia czegos niezwyklego :D

No tak zawsze trzeba miec nadzieje :D a moze rzeczywiscie trafi sie jakas super, sexi babka odpowiednia na romans :) Ale nie lepiej szukac gdzie indziej? :) Myslisz, ze tutak jest ktos kto spelnilby Twoje oczekwiania? :)

Tego niewiem czy tu kogoś poznam kto mnie zaciekawi lecz myśle że też i tu zaglądają osoby co można nie tylko na temat sexu porozmawiać

W sumie racja, a tak z ciekawosci zapytam ile masz lat? i z jakich okolic jestes? NIe musisz odpowiadac szczegolowo, tak tylko ogolnie :D

Ja byłam kiedys w Krakowie. :classic_cool: Nadaję się? (nie przeczytałam tematu, wiec nie wiem o co sie rozchodzi :D)

Vera lepiej zacznij czytac :D Panowie poszukuja jakiejs milej kochanki :D ja w sumie nie jestem z Krakowa, ale od pazdziernika bede bywac tak 4 dni w miesiacu. :)

Kraków ładnym miastem jest wiec zapraszam warto przyjechać i pozwiedzać. Ale zwiedzanie zostawmy kto jeszcze z grodu Kraka

tak o to ciekawe bo ja na kafe wchodze może raz do dwóch razy w tygodniu a desperatem nie jestem tym bardziej uzależnionym od sexu temat jest kto z Krakowa a nie szukam kochanki z krakowa

Niestety musze cie zawieść desperatem nie jestem w przeciwieństwie do ciebie ale każdy ma prawo do swojego zdania

Tak masz racje szukałem lecz już zrezygnowałem z poszukiwań a to ze czasami tu napisze to to ze mam troche czasu wiec zagladam