Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowapanteraaa

problem z butami na wesele

Polecane posty

Gość rozowapanteraaa

Dziewczyny, mam dylemat. Niedlugo wesele mojego brata. Ja mam 171cm wzrostu, on ze 3/4cm wiecej. Mam masywne łydki, i powinnam znakiem tego miec obcasy 8-10cm, zeby w miare dobrze sie prezentowaly. bede miec sukienke o fasonie A, do kolan (slyszalam ze takie fasony sa wskazane dla masywnych lydek). I teraz moj dylemat polega na tym, ze jak zaloze te szpile to bede sporo wyzsza od brata... Bedzie mi glupio, a jemu to juz w ogole... co ja mam zrobic? jak zaloze nizsze obcasy to bede wygladala jak kaczka... jak wybrnac z tej sytuacji, pomozcie...

Ja nie widze problemu:-) Brat sie zeni..a Ty jestes jako gosc..wiec w czym problem? Ja nieraz zakladam szpile 13 cm na koturnie i jestem wyzsza od swojego mena i tez nie wiedze problemu:-)

Gość rozowapanteraaa
hmmm no nie wiem, jakos tak glupio byc wyzsza od faceta... Brat nie jest wysoki i jeszcze jak ja bede stala kolo niego to juz w ogole wyda sie maly... zazdroszcze Ci ze nie widzisz problemu, ja nie umiem tego zlac ;/

Gość rozowapanteraaa
a tak w ogole, to czy przy wzroscie 171 powinnam ubierac takie obcasy? nie bede wygladac jak tyczka?

Gość dnoooo
ubierać to możesz słonia w czapkę, a buty zakładasz na nogi :P

Gość rozowapanteraaa
ubieram nogi w buty ;P

ja też nie rouzmiem w czym problem, przeciez to wesele Twojego brata, a nie Twoje i jestes wyższa od niego a nie od męża :P jesli w ogole Twój brat miałby sie dopasowywać do kogoś pod kątem wzrostu to chyba do swojej przyszłej żony a nie do Ciebie? ubierz sie tak żebyś ładnie wyglądała i już ;)

Gość ha ha...
Ja też szczerze nie widzę problemu ale jeżeli ty tak to widzisz to zapytaj brata czy będzie miał coś przeciw jak założysz wysokie szpilki?

Gość rozowapanteraaa
moze faktycznie przesadzam... ale mam jakis taki dziwny syndrom ze jak jestem wyzsza od brata to jest mi glupio (bo to facet), i mam wrazenie ze jemu tez... no ale macie racje, najwazniejsze zeby pasowal wzrostem do swojej przyszlej zonki, a nie do mnie. i tak bede myslec :) dzieki!!

Gość rozowapanteraaa
zapytam. ale pewnie powie ze nic nie ma przeciwko, bo co ma powiedziec ;D nie moze mi zabronic ubrac sie tak jak chcę. dziekuje :)

Gość Ja Juan234
tragedia haah jak mizna brata pytac czy mzoesz zalozyc szpilki? siostra jestes a nie partnerka zebys nie mogla byc wyzsza! masakra!!