Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmupomoc?????

Mój chłopak bierze sterydy , boję się o niego :/

Polecane posty

Gość jakmupomoc?????

W ogole mnie nie slucha, jest jak w amoku , bylam u niego w mieszkaniu raz - w lodówce pełno jakis ampułek , strzykawek i tabletek. Kiedy zapytałam co to jest z krzykiem na mnie ,ze gowno mnie to obchodzi ;| . Spisalam jedną nazwe i sprawdzialm w internecie no i dobrze myslalam. Co teraz?

Gość fjkhfvjh
przy przyjmowaniu sterydów skutkiem ubocznym jest zwiększona agresja, dlatego tak reaguje. Chcesz mu pomóc, ale szczerze mówiąc bez jego chęci nic nie wskórasz możesz mu pokazać artykuły o tym, jakie są skutki brania sterydów- agresja, zanik popędu seksualnego, zmiejszanie jąder, niewydolność nerek i wątroby a w efekcie śmierć. Ostatnio oglądałam nawet program o mężczyźnie, który w porę zaprzestał brania sterydów, jego koledzy są kalekami lub nieżyją właśnie przez sterydy a on musi jeździć na dializy, ponieważ ma trwale uszkodzone nerki... Bardzo Ci współczuję, wiem, że chcesz mu pomóc, rozmawiaj z nim, powiedz, że martwisz się o iego, że nie chcesz by wyglądał jak koks z siłowni, jeśli nie poskutkuje- uciekaj, bo jego agresja przerodzi się również w agresje do Ciebie, on tego nie będzie kontrolował a chyba nie chcesz by obijał Twoją głową o futrynę..

Gość uuuhhhhehehhe
Lecisz i tak pewnie na niego

Gość małaślicznotka
postaw autorko mu ultimatum albo wasz związek albo niech zyje w swoim swiecie, jak wazniejsze mu te ampułki, mam kolezanke co to samo przeszla co ty, w skrócie powiem że istna patologia.. na codzien chlopak mily do dzis jako kolege go znam, a ona jego była dziewczyna opowiadała co wyrabiał i jak szalał.. bił ją nawet itp.. taki nie byl przed tym faszerowaniem ;)

Gość uuuhhhhehehhe
najpierw lecicie na koksów a potem płacz ,ze bije no buhaha smiech na sali

Gość fjkhfvjh
a no i powiedz jeszcze jak długo jesteście razem? Czy znałaś go, gdy jeszcze nie miał tego parcia na wygląd mutanta? Czy kiedykolwiek powiedziałaś mu, że "powinien przypakować"? Jeżeli brał sterydy przed poznaniem Ciebie to nie wysilaj się z próbą zmiany, bo już pewnie pomyślał, że tylko na górę napompowanych mięsni może wyrwać laskę i poszuka następnej jak Tobie coś nie pasuje, więc moja rada- uciekaj od niego! Jeżeli jednak od niedawna mu odbiło z tymi sterydami- rozmawiaj z nim, pokaż filmy, artykuły może w necie znajdziesz kogoś kto wyszedł z tego "nałogu" i może porozmaiać z Twoim facetem..

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
hahaha laski lubia dopakowanych typow ale jak wiedza ze biora sterydy to placz... wy idiotki, kazdy dopakowany typ, ktory ma ponad 40 w lapie bral koksy a wy kurwa idiotki na takich lecicie, myslicie, ze jak do tego doszli???

Gość fjkhfvjh
uhehehe- masz jakiś kompleks? Ja nie lecę na koksów, ale są dziewczyny, które wolą zbudowanych facetów, tak jak są faceci, którzy lubią biuściaste lale a potem płaczą że ona zdradza albo że taka głupia że nie ma o czym pogadać, Twoje moralizowanie na nic się tu nie przyda, dziewczyna chce pomóc facetowi, z tym, że jeśli poznała go już jako koksa mutanta- nic ale to absolutnie nic nie zdziała

Gość uzalezniony marcinnnnn
we wrzesniu 2010 sie poznalismy , zawsze byl dobrze zbudowany wiec nie wiem czy bral czy nie. Przez zime jakos przytyl ,ale na to uwagi nie zwracalam dopiero teraz sie obudzilam ;/ Nigdy mnie do siebie nie zapraszal ,bo wynajmuje kawalerke ,a ja nie widzialam powodu zeby sie wpraszac bo po co? Ostatnio byl chory przynioslam mu leki wiec mnie zaprosil no i zobaczylam to wszystko :/

Gość perfekcjaaaaaaaak
jakie sa skutki brania sterydow? Chodzi mi o to jak po dluzszym czasie sie je odstawi. Czy na psychike to jakos wplywa?

Gość fjkhfvjh
takie utlimatum- ja albo sterydy- o kant dupy rozbić- pewnie, że wybierze sterydy a lasce spuści mały łomocik, sterydy to bardzo groźne używki zaburzają ligiczne rozumowanie by nie powiedzieć- wyżerają mózg. Taki osobnik nie ma za grosz empatii, nie rozumie że sobie szkodzi- bo przecież widzi jak mu triceps urósł dzięki temu, więc jest zajebiście. Uważam, że można coś zdziałać, gdy chłopak autorki jest zwyczajnym mało umięśniomym gościem, i dopiero zaczął "przygodę" z siłką i koksem, w przeciwnym wypadku facet ocknie się dopiero wtedy, gdy będzie już za późno na ratunek i albo zostanie kaleką, albo umrze i tyle.

Gość fjkhfvjh
perfekcjaaaak- jeżeli sterydy były zażywane przez dłuższy czas, to nawet po odstawieniu zostaje ślad w organizmie oraz w psychice- zwiększona agresja, trudność z radzeniem sobie z emocjami, nieumiejętność poprawnego odczytywania intencji innych osób, problemy ze snem, zaburzony popęd seksualny, problemy z erekcją i wiele wiele innych, poszukaj w necie, na pewno jest mnóstwo informacji na ten temat.. Autorko- Możesz spróbować z nim porozmawiać, poczytaj dużo o sterydach ich skutkach, powiedz jakie masz obawy, że nie chcesz go stracić i powiedz, że nie podoba Ci się, to, jak teraz wygląda (mam nadzieję, że tak jest) może to jakoś do niego trafi... może... jak nie- kup sobie kask i zbieraj na sztuczną szczękę przyda Ci się, jak się wkurzy, że zupa za słona

Gość madi.069
Z ta agresja to przeginacie, moj chlopak bierze koksy, wstrzykiwal testosteron itp itd i fakt faktem sa efekty, problemy. Brak popedu seksualnego, a gdy nawet to problem z osiagnieciem orgazmu, problemy ze snem, niepokoj, ale spokojny jest i zero agresji, a juz napewno nie w stosunku do mnie. Znam go od poltorej roku, caly czas cos zarzywa to przestaje to sie odblokowywuje to zaczyna cos innego to odzywki to ampulki to igly i tak w kolko. Nie zmienilo to jego osobowosci, nie wplywa na nasz zwiazek. Nie mowi mu, ze ma przestac to jego zdrowie. Do poki nie odczuwam bezposrednich brakow w naszym zwiazku spowodowanych zazywaniem srodkow dopingujacych doputy bede na nie przymykac oko. Takiego go poznalam, takiego go kocham, a to czy ja mu bede mowic, ze bede go kochac nawet chudego i tak niczego nie zmieni bo jest zaparty. Ja tez jestem wiecznie na diecie, wiecznie cos chce w sobie upiekszac monza to porownac z jego zafascynowanie budowaniem sylwetka i tyle.

Gość śmiszny student ;)
"Śmierdząca sprawa"Yves Saint Laurent

Gość rgeherh
jak można odpisywac na temat ktory powslat rok temu? czytajcie uwaznie pajace...

Gość śmiszny student ;)
"jak można odpisywac na temat ktory powslat rok temu? czytajcie uwaznie pajace..." -"Dobra będziemy" -Yves Saint Laurent

Gość Dobra Kobieta
nie bede Cie straszyła,ale wiedz ze znajomy też brał. Ale to że ma chore serce dowiedział się za późno. Miał zawał. Nie miał nawet 20 lat...

Gość KAMILOV
ANABOL PARTY SYNTHOL DŻAMPREZA JAZDA JAZDA NIE MA LIPY I DO PRZODU ;]

Gość MGDLOFF
dżast giw mi łan najt in ibiza... lubie czasem polizać syntholkę mmmm anabol patry is my life !

Gość MGDLOFF
adonis aj lof ju soł macz maj lowli boj

Gość KAMILOV
JA PROPONUJĘ SIĘ DO PAULINY ZGŁOSIC ONA WAM WIĘCEJ OPOWIE NA TEN TEMAT JEJ CHŁOPAK TO ANABOL MARTWIĘ SIE O NIĄ TO PRZYKRE BO MU NIE STAJE :(:( POMOCY!!!

Gość MGDLOFF
TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIC :(((( tak być nie może! jeszcze jego mięsknie pękną ;(((( będzie kriza drama i wgl źle ;((((( jak go namówić przy przestał ?! NO JAK JAK JAK ?! ps. adonis... call me

Gość KAMILOV
ZAPAMIĘTAJCIE NEVER LEFT!! HE IS BAD VERYYY BAD!! But here's my number, so call me, maybe?

Gość MGDLOFF
LEFT is bad side of life ! Hey, I just met you, and this is crazy, But here's my number, so call me, maybe?

Gość MGDLOFF
do @KAMILOV Hey, I just met you, and this is crazy, But here's my kielon, so wódka, maybe?

Gość KAMILOV
dO; MAGDLOFF ; nie zazywaj koksu dziewczyno to cię zniszczy pamiętaj to do niczego nie prowadzi musisz wziąsc olejek z kuktasa i polac sobie na babelek i bedzie dobrze pomoge ci !! call me beybe....

Gość jfdasasasasas
hahahaha................

Gość KAMILOV
moje zwieracze tego nie wytrzymaja :(:(

Gość MGDLOFF
@jfdasasasasas WYJDŹ ! Bo zwieracze mi puszczą