Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wicia33

kiedy powinnam zajść ,po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych?

Polecane posty

Gość wicia33

witam :-) mam 20 lat od prawie 2 lat biorę rigevidon , zażywanie nie doprowadziło do żadnych problemów zdrowotnych. We wrześniu wyszłam za mąż (jest mi bardzo dobrze) jednak kiedy wieczorem zażywałam tabletkę mąż mówił mi tak- i jak ja mam Ci zrobić dziecko ? jedynym problemem dlaczego zwlekamy jest to ,że ślub wzieliśmy zaraz po mojej maturze i nie mogę znaleź pracy,bo chcę mieć jakieś pieniążki(macieżyńskie, wychowawcze) no i chcemy kupić dom a tylko mąz pracuje,ale teraz on mi oświadczył ,że chce mieć dziecko bez względu na nasze warunki finansowe ,że on o nas zadba (w co nie wątpie) więc moje pytanie brzmi po jakim czasie po odstawieniu mogę sie martwić że nie mogę mu dać wymarzonego potomka? i czy trzeba na początku odczekać ,itp proszę o wyczerpujące odpowiedzi

Gość wicia33
oczywiście ,że odstawiłam, libido wcześniej miałam w normie ale teraz wzrosło o 200% i tylko dlatego ,że chcę zajść. a co z ciążą mnogą słyszałam ,że zaraz po odstawieniu jeżeli się zajdzie to już podwójnie? ile powinno się odczekać ,żeby się tak nie stało bo mam metr55 wzrostu i jakoś się nie widzę w ciąży mnogiej

Gość kameleon 83
mi się zaszło 3 miesiące po odstawieniu :)

Gość wicia33
a co z dzieckiem nie było żadnych problemów,jak by nie było to organizm przeżywa burze hormonów? czy o odstawieniu informować ginia?

Gość wicia33
hej dziewczyny dziś mineło 5 dni od odstawienia i dostałam okresu boje się ,że znowu bedę mieć nie regularny okres, czy to normalne?

Gość to prowokacja czy
naprawdę jesteś taka głupia?

Gość wicia33
sory za niedopowiedzenie, miałam na myśli fakt , że od 5 dni powinnam brać tabletki. Po ostatnim opakowaniu miałam okres jak zwykle (w zalecanej przerwie między opakowaniami) po 5 dniach od jego zakończenia dostałam znowu okresu i to bardzo obfitego i bolesnego to właśnie ten fakt mnie zaniepokoił