Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodzianka w deszczu

pomozcie on ona ja i teraz ich dziecko eehhhhh

Polecane posty

hej mam problem, po 5 latach rozstalam sie z moim facetem-toksyczny zwiazek, nie powiem cierpie ale nie moge z nim byc :( on ani nie raczy chciec tego naprawiac wiec wszystko jasne. od 4 lat mam przyjaciela-on zawsze sie staram by mnie zdobyc no ja bylam zakochana i nigdy do niczego nie doszlo. po naszym rozstaniu on zaczal miec klopoty ze swoja kobieta, zaczelismy sie spotykac...nie bylo seksu tylko rozmowy itd powiedzil mi ze sie we mnie zakochal, ze teskni, ze nastepnego dnia pojedzie i zerwie z tamta. pojechal, ale ona rzucila mu testem ciazowym ;/ cala rodzina wsiadla na niego kiedy powiedzial ze nie chce sie z nia zenic, ze czas pokaze itd. no ale zostal z nia. spotykam sie z nim czasem. ostatnio sie z nim poraz 1 przespalam-nie potrafilismy sie od siebie odciagnac no ejst jakas chemia. on nie wie co robic ja mu powiedzialam ze rzeczywiscie ebdzie co ma byc ale nie moze jej tak zostawic... tylko ze ja sie boje ze nie potrafie tego skonczyc i to sie dopiero zaczelo :( pomozcie co byscie zrobily na moim miejscu?? ;/

Gość do jagodzianka w deszczu
p0rzewalone;/

no tak ja to rozumiem, ale chodzi o to ze on z ta dziewczyna kompeltnie nie umie sie dogadac ona robi mu ciagle jakeis sceny zazdrosci, wrzeszczy czepia sie wszystkiego-to nawet jak ejst to dziecko myslicie ze ten zwiazek przetrwa??

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to co sie dzieje w ich zwiazku to nie Twoja sprawa kobieto!! bedzie dziecko i Ty powinnas natychmiast zniknac z ich zycia, maja szanse sie bez Ciebie dogadac

wiesz co ja do niego nie dzwonie nie pisze sam przychodzi, bo twierdzi ze sie z nia nie dogada

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i co chcesz byc z takim kolesiem co zdradza kobiete która urodzi jego dziecko??? jak nastepnym razem przyjdzie to pogoń go i tyle

Gość thaisse80
Kobieto nie mieszaj sie w to dla twojego dobra. On dla dziecka bedzie musial spedzac czas ze swoja eks, poza tym pewnie, ze kochanka jest fajna odskocznia gdy sa obowiazki zwiazane z dzieckiem i trzeba pomoc matce. Wtedy fajnie pojsc na ruchanko i poskarzyc sie jaka to mamusia jest be bo prosi o pomoc.

nie rozumiecie pewnych rzeczy-byli zesoba chyba pol roku, bylo im zle ciagle sie klocili, ona wywalila go z domu, z ciuchami bo zatanczyl z inna dziewczyna;/ i on postanowil pojecha i to zakonczyc, ale ona w tym samym dniu rzucila mu testem;/ a najlepsze ejst to ze ona sie zbezpieczala. pomylila tabletki czy cos niby zaczela sie tlumaczyc i to wkurzylo go jeszcze bardziej.

Gość thaisse80
Bylo im zle ale seks chyba nie byl taki zly. Jak mi jest z kims zle to go zostawiam a nie ide z nim do lozka.

ona mu powiedziala ze nie lubi seksu i nie jest jej potrzebny do zycia, chyba ze wypije pol butelki wina, no i po tym winie sie bzykali hehe zenada nie

Gość thaisse80
taaa gosciu niezle ci wkreca byle tylko oczernic byla.

Gość dziecko dzieckiem
nie musi przecież się z nią żenić "bo dziecko" :o jest wiele "par", które mają dziecko, ale nie są ze sobą i się dogadują w kwestii dziecka jakoś, nie trzeba się od razu żenić... Ty się lepiej módl, żebyś ty nie była w ciąży po tym seksie...

hehe nie on nie klamie, znam go kilka lat i akurat wiem ze nie klamie, bo na mnie zadne gierki nie dzialaja, akurat przespalam sie z nim pod wplywem alkoholu i tylko raz.

Gość a co z zera
ich zwiazek pewnie sie rozpadnie..bez wzgledu czy ona urodzi 1 czy 5 dzieci...ale inny bedzie powod...wczesniej rozpadby sie bo do siebie nie pasowli, teraz rozpadnie sie bo ty jestes..bez wzglkedu na to czy rzeczywiscie jestes powodem. moze odczekaj troche...odsun sie na bok, postaraj sie wewnetrzenie wyciszyc i zastanowic, co jest dla ciebie wazne i czego chcesz..

nie nie bede, spoko. biore od 4 lat tabletki i onich nie zapominam :) hehe wiem ze nie musis sie zenic, oficjalnie oglosil to przy swoich jej rodzicach, ona wpadla w szal ;/

do a co z zera-bardzo ci dziekuje za odpowiedz :*

Gość wymęczona :)
daruj sobie takiego faceta chyba, że wiążesz z nim plany dotyczące jedynie seksu - nie wspólnego życia

ale czego jestyem pewna ze nie bede w ciazy?? bo nie kapuje pytram bo nie wiem co robic glup[ia sytuacja

Gość przejrzyj
"ona mu powiedziala ze nie lubi seksu i nie jest jej potrzebny do zycia, chyba ze wypije pol butelki wina, no i po tym winie sie bzykali hehe zenada nie" Sama sie zastanów nad sensem tych słów. Jak by jej nie byl potrzebny seks to tym bardziej na co jej facet? Facet Ci ściemnia i na pewno mu na niej zalezy, bo w innej sytuacji by sie nawet nie zastanawiał ewentualnie by płacił na dziecko, a Ty łykasz co on Ci nasciemnia i mu slepo wierzysz, jej szepcze czułe słowka i na 100% prawda jest inna. Wiem to z praktyki i z doświadczenia i obserwacji. Jak masz resztki godności to wyjedź, usuń sie im z życia, bo zawsze będziesz ta druga i zmarnujesz sobie życie i im.

wiem ze nie sciemnia, to samo mowil mi jej byly facet. a zreszta przyjaznie sie z nim tyle lat to chyba wiem i wcale nie slysze od niego czulych slowek mylisz pojecia.

Gość przejrzyj
To po co z nim jestes, tylko dla seksu ??? ehhh będziesz jeszcze sie wypłakiwać na niego jak sie w nim zakochasz ----zobaczysz.

nie zakocham sie w nim i ja z nim nie jestem!!!!! poprostu chcielismy sprobowac no a okazalo sie ze ona jest w ciazy. a seks byl tylko raz pod wplywem alkoholu, nie ejstem typem takiej panienki.

poprostu chcialam z kims o tym pogadac poradzic sie nic wiecej. tez jestem zagubiona po kilkuletnim zwiazku i musze trzezwo myslec.

Gość przejrzyj
"tylko ze ja sie boje ze nie potrafie tego skonczyc i to sie dopiero zaczelo pomozcie co byscie zrobily na moim miejscu?? ;/" To ja widzę, ze to jest zwyczajne PROWO!

Gość ewrwrewrwerw
boze bodziennie piszemy dzwoni gadamy i jak jest okazja to sie spotykamy ale to chyba nie oznacza ze z nim jestem ja pierdziele

Gość taka.jadna.ja
a ty we wszystko wierzysz co on powie???? :-o jest zazdrosna? no ja tez bylabym gdyby moj facet ktory ma ze mna dziecko latal i nasze sprawy zamiast ze mna rozwiazywalby z jakas inna on powie ci wszystko co chcesz uslyszec, skoro moze spac z dwiema to czemu ma zadowloic sie jedna a na koncu i tak ciebie zostawi mysle ze jak sie wszystko wyda to poleci do tamtej blagac ja o przebaczenie a ty zostaniesz sama a gadki typu nie kocham jej, wrobila mnie w dziecko, nie spimy razem, o wszystko sie czepia sa stare jak swiat i az dziw bierze ze jeszcze jakas kobieta daje sie na nie nabrac :-o

Gość ewrwrewrwerw
a glupie jestescie nie sypiam z nim pa bo nie ma sensu