Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIVA CRISTO REY

znowu klamstwa gazet ychodza na jaw

Polecane posty

Gość VIVA CRISTO REY

„Radwańska wściekła na ojca. Za Smoleńsk. „Stroną internetową sióstr Radwańskich zajmuje się ich ojciec Robert Radwański. Oprócz informacji o karierze tenisistek znajdziemy tam też wiadomości ze świata polityki. Także mówiące o katastrofie smoleńskiej Ostatnio ojciec Agnieszki i Uli Radwańskich umieścił wpis o raporcie MAK. Bronił w nim pamięci o generale Andrzeju Błasiku. Robert Radwański nie omieszkał wspomnieć też o filmie „Mgła. [...] Takie postępowanie bardzo nie podoba się Agnieszce Radwańskiej. - Tata zamieszcza na stronie różne rzeczy, także polityczne. Mam mu za złe, że tak robi, bo to jednak jest strona sportowa. Nie powinien tego mieszać. Ja staram się nie mieszać sportu z polityką, nie trzymam żadnej strony, nie interesuje mnie to. Miałam już w przeszłości propozycje popierania różnych partii, ale zawsze je odrzucałam. Skupiam się na tenisie, sporcie, stoję zupełnie z boku. I chcę żeby tak zostało skomentowała całą sprawę w sport.pl „Isia. PS No to jaka jest prawda, bo po zdjęciach tego nie widać szmatława „gazeto? Panu Radwańskiemu dziękuję za wpajanie córkom lekcji patriotyzmu. Chapeau bas Panie Robercie! http://dzieckonmp.wordpress.com/2011/04/14/siostry-radwanskie-pokazaly-salonowi-gdzie-go-gleboko-maja/

Gość VIVA CRISTO REY
Szukam chuja do dupy. Byle to by był katolicki, narodowy chuj i żeby capił salcesonem